Barnklädes shopping i Las Palmas

Jag älskar att shoppa. Framför allt att shoppa barnkläder. Finns det något roligare. Å dessutom att shoppa utomlands. Nu när jag var i Las Palmas gick jag rent ut sagt bananas med shopping av barnkläder. Eller bebiskläder skulle jag vilja säga. Som jag skrev innan så är det fler av mina vänner som har fått barn senaste månaderna. Både tvillingar eller bara en, men de flesta föder tjejer konstigt nog. När Oscar föddes tyckte jag att det var mest killar som föddes, men nu är det verkligen bara tjejer. Så jag shoppade helt enkelt några söta bebisklänningar.


På bilden är några av fynden som jag gjorde. Tyckte klänningarna var super söta. Å hittade faktiskt en jätte fin tröja/luvtröja åt Oscar. Jag vet att han kommer att bli super glad för den. Jag tycker det är så himla kul att shoppa utomlands, det finns så mycket fina kläder som oftast inte finns hemma. Nu får några av mina vänner en liten ”sneak peak” av vad som väntas i bebispresenter och både 1 och 2 årskalas! 😉

Gillar du att shoppa när du är ute och reser?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *