Disney Store – ett måste på resan

En av mina favorit affärer i Las Palmas är utan tvekan Disney Store. Jag älskade affären redan innan Oscar kom till världen och har besökt den även i London och New York innan Oscar kom till världen. Jag är en riktig Disney fantast.


De har ju så otroligt mycket roliga och fina grejer. Allt ifrån leksaker, kläder, skor, barn porslin mm


I Bilar serien skulle nog Oscar vilja ha allt skulle jag gissa. Åh det finns ju verkligen det mesta. Jag tänkte faktiskt köpa med mig en Bilar skateboard hem åt honom, men maken tycker han är för liten?! Sen har jag ju inte så mkt plats i väskan heller… Så det fick bli ett par små bilar och småsaker bara.


Men det mesta finns ju i allt… Mimmi Pigg i massa fina kläder, solhattar och sandaler eller varför inte en Hitta Nemo solskyddsdräkt…

Så ska ni till Gran Canaria passa på att shoppa loss här. De har även en lekhörna med både storbildsTV och pyssel.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *