Militius Medical Event

Igår kväll var jag och Oscar med Diana på ett mycket trevligt skönhetsevent hos Militus Medical. Oscar fick såklart följa med, vilket gick super.


Kvällens tema var herrserien Black Jack och Rahua schampo, som jag ser fram emot att testa. En helt ny serie för mig och vem vet kanske en tävling dyker upp här oxå senare.


De hade även en grymt duktig frisör på plats som gjorde mig och Diana vackra i håret. Det är sällan jag har tid att göra mig extra fin i håret, så det var kul att hon gjorde en varsin håruppsättning på oss. Snälla Diana tog hand om Oscar.


Visst blev vi fina?! Passade mig perfekt som skulle vidare på ett annat mingel sen.


Mina senaste ansiktsprodukter kommer ifrån Militus Medical och Dr. Brandt serien. De är verkligen helt gudomliga och passar mig perfekt eftersom jag ofta vistas i torr luft, sol & värme. Rekommenderar de varmt.

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *