Vinn en frukost till din dörr nu på lördag

Helg frukostar är bland det bästa jag vet när man har tid att sitta länge att äta och njuta, liksom frukostbuffér på hotell eller utomlands. En helgfrukost för mig påminner mig lite av härlig semester känsla och nu har EN av er chansen att vinna en helgfrukost till din dörr nu på lördag ifrån Hejfrukost. (Tävlingen gäller endast i Stockholms området.)

 

Du kommer vinna en frukostpåse från Hejfrukost innehållandes (värde 277kr):
1 Jos
4 surdegsfrallor
4 bullar
1 musli
Bild: Dagens leverans av Hej frukost. Nutellan ingick tyvärr ej :)

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela).

* Kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 10 april kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

*Jenny

STORT GRATTIS!

******************************

Vinnarna presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

20 kommentarer

 1. Gillade och delade på min status: Madelene Elisabeth Jacobsen
  Håller tummarna för att jag får bjuda på en pangfrukost till helgen då vi legat magsjuka och förkylda hela veckan och helgen som gick nu! 🙂

 2. Jag är såå med och tävlar!

  Freja fyller år på tors och på lör så ska vi ha kalas. skulle ju vara så grymt
  skönt att kunna fira med en härlig frukost i lugn och ro innan hetsen inför
  kalaset börjar.. överraska familjen lite med..

  Delar i mitt namn: Nina Bergquist

  Kram Nina

 3. Hej FRUKOST!!! Det vore grymt att få en fin frukost till dörren nu på lördag 🙂 Delad i mitt namn: Ingrid Messerer

  Kram
  Ingrid

 4. Hej! Åååå vill vinna en frukost! Frukost är det absolut bästa på hela dagen men som 2 barnsmamma hinns inte fixa till den riktigt så där gott som jag önskar…. 😉
  Delar och gillar!! 🙂

 5. Underbar tävling. Jag är med men har inte Facebook, lämnar istället en motivation om varför jag borde vinna. Jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni! Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart.

  Jag vill jätte gärna be dig att maila mig ändå om jag vinner, för jag verkar ha problem med att logga in på webbsidor mellan åt, så annars kommer jag inte se om ja vunnit. Tack så hjärtligt

 6. åh det är givetvis så att jag vill vinna detta! Jag är ju värsta frukosttjejen.
  Älskar helgmornarnas lååångfrukostar med hela familjen samlad!

  delar på min FB Jennie Pihl

  kraam

 7. Jajaja!! Det vore verkligen perfekt för oss att få färdig frukost levererad på lördag när vi ska stressa inför Ellas dop som börjar kl 11. Skulle kännas skönt att slippa rodda med frukostbestyren då innan på morgonen!

 8. Det skulle vara perfekt med lyxig frukost så att jag en sömnlös två barns mamma slipper för en gång skull tänka på att fixa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *