Välkommen hem överraskningar :)

Ni förstår såklart att det var helt underbart för mig att komma hem idag, 9 dagar på resande fot, på jobb, utan familjen ÄR länge! Men det har ju såklart vart fantastiska dagar med härliga kollegor.

Många trevliga & fina överraskningar väntade när jag kom hem. Det bästa var ju såklart alla pussar & kramar från lilla O, som jag längtat!


Sen en super fin välkommen hem blombukett på bordet från killarna. Känns som jag varit riktigt efterlängtad. Å inte nog med det både choklad och turkisk peppar från Fazer som jag älskar och ett helt bakkit från Reddville. Här ska bakas cupcakes inom kort 😉 Så himla trevliga välkomstöveraskningar och även en annan rolig sak som jag bloggar om senare i helgen när jag sätter på datorn!

Nu har jag snart vart vaken 1 dygn. Min dag började ju kl 4 Thailändsk tid, alltså kl 23 igår kväll svensk tid så jag har jobbat hela natten och dagen nästan….

Hoppas du har en mysig fredag! 🙂

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *