Lätt tillgänglighet med mat i Thailand

Barn behöver ju mat och mellis i tid och otid. Framför allt när man reser och ev har jetlag kanske man inte är hungrig när maten serveras osv.

Det positiva med Thailand är att ofta längs stranden kan man köpa dessa populära bananpannkor med choklad eller välja vad man vill ha för fyllning. De har även små ”fruktstånd” och man köper frukt enkelt och billigt eller så går de ofta längs stranden och säljer frukt och drycker.


Jag älskar verkligen dessa små stånd och det slinker ofta i en pannkaka eller frukt. Perfekt som mellis. De är heller inte dyrt. I Thailand är det inte så vanligt med all-inclusive hotell än. Jag gissar för att det är mer lätt tillgängligt med mat & dryck.

När vi var i Mexico och bodde i Playacar så är det ett område med i stort sett bara fem stjärniga all-inclusive hotell, så där fanns nästan inget annat att köpa förutom i hotellens små supermarkets. Här finns ju såklart större möjligheter till det mesta, men heller inte all-inclusive hotell.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *