Sunset in Patong

Solnedgången i Patong brukar vara himla vacker. (Eller egentligen vid alla turistorter på den här sidan av Phuket, såsom bla Bangtao, Surin, Kamala, Karon och Kata). Det är ju oxå den perfekta tiden för barnen att leka på stranden. På em/kvällen är ju inte solen så stark och det brukar vara behagligare värme då oxå.


Tyvärr blev det inte så mycket till solnedgång härom kvällen… Molnen hade hunnit komma fram sista timmen. Men det var ändå härligt att hänga på stranden i trevligt sällskap och gå ut och äta riktigt god thaimat på Seahag. Guldräkorna som har nudlar runt om har blivit en ny favorit.


Kvällens somriga outfit blev min nya vita klänning som jag gillar starkt och mina nya Merell ballerina skor som är super sköna. Dock var klänningen alldeles FÖR varm. Det är nog ca 35 gr här dygnet runt…. Feeling hot 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *