Här semestrar du billigast utomlands

Har du oxå läst artikeln i Aftonbladet idag om; ”Här semestrar du billigast utomlands”?  Jag blev faktiskt väldigt förvånad över att de ska var så billigt i Storbritannien.

Men vill man resa allra biligast så ska man såklart resa till underbara Thailand. Jag säger ju det Thailand är fantastiskt på alla sätt; maten, stränderna, klimatet, människorna, shoppingar, ja u name it. Min Thailands kategori bjuder på mycket härlig inspiration och mer blir det.

Polen har jag faktiskt besökt två gånger och det är oxå ett av de billigaste länderna i Europa att resa till. Jag har både besökt Warsawa liksom Kraków, båda är två intressant stor städer som har mycket att erbjuda. Borde ju faktiskt bjuda er på lite härliga Polen tips.

Har du vart i Polen? Några härliga semester tips? OM du vill resa billigt vart resor du helst då? När man reser med barn går det ju en hel del pengar, för man ska ju betala för alla barnen oxå.


Bilden är tagen i Mexico på vår senaste semester, svårt att få en vackrare bild 😉

Spana också in

2 kommentarer

 1. Jag har faktiskt satsat på lite budget resor nu. I februari var vi i Budapest och där var det billigt, vi reste med ett lågprisflyg och en ettåring. Att resa med lågprisflyg och barn gick jättebra! Nu har vi bokat ytterligare en resa med Ryan air till rom och hoppas det går lika bra:)

  Polen vill jag gärna prova!

  Kramis

 2. Vi har semestrat en hel del i Polen. Ett jättebra budgetalternativ! Det är förstås inte helt vädersäkert, men om man har tur med vädret är det ett fantastiskt fint resmål. Polens sandstränder är långa och fina, och Gdansk och Sopot är mysiga sommarstäder! Priserna är ungefär hälften av vad allt kostar i Sverige. Dessutom är ju Polen så nära! Vi har campat där flera gånger, vilket blir väldigt prisvärt! Här är lite bilder från Gdansk förra sommaren:
  http://www.freedomtravel.se/2012/07/gdansk-2/
  Och Sopot:
  http://www.freedomtravel.se/2012/07/exklusiva-sopot/
  Och lite om att campa i Polen:
  http://www.freedomtravel.se/2010/07/att-campa-i-polen/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *