Vinn Vichy solskydd

Jag vet att flera av er ska ut och resa snart och annars närmar sig sommaren med stormsteg. Kan ni förstå att det är juni om drygt 2 månader? Vårsolen som skiner är oxå otroligt stark så ni glömmer väl inte att skydda era ansikten? Å inte minst barnen? Solskyddskrämer är ju ett måste i solen 😉

Jag har nu fått nöjet att tävla ut hela FEM kit med Solskyddskrämer ifrån Vichy (värde ca 500 kr/ kit);

1 Lätt tonad solcreme spf 50+ (NYHET!)
1 Mild solspray till barn spf 50+ (NYHET!)
1 Sollotion spf 50+

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Motivera varför du vill vinna samt kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 3 april kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Malin, Birgitta, Jaenette, Husfrun & Kicki K.

STORT GRATTIS! 🙂

**************************************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

44 kommentarer

 1. Klart man ska vara med och tävla behövs lika mycket i fjällen som
  på stranden just nu.
  Glad Påsk Lina!
  Tävlar i Tessan Åström
  Kram

 2. Skulle vara perfekt för hela min familj till vår Turkietresa i början av maj och till sommaren. GLAD ¨PÅSK önskar Kajsa A

 3. Hej!

  Jag är jättegärna med och tävlar om Vichy solskyddsprodukter!

  Jag planerar en resa till Kanarieöarna tillsammans med man och tre barn/ungdomar och då vore det ju toppen med produkter som har hög solskyddsfaktor så att man kan känna sig lite säkrare när man vistas i solen. Några av oss har tidigare bränt sig så pass illa att semestern till viss del blivit ett lidande för den drabbade, det vill vi inte vara med om fler ggr. Men vi vill fortfarande kunna njuta av sol & bad tillsammans 🙂

  Delar på FB! ( Katja Hiekka )
  Glad Påsk!
  Mvh
  Katja

 4. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Jag ska åka till Mallorca i början av maj och hälsa på en vän som flyttat dit. Jag har väldigt ljus hudton och bränner mig lätt.Jag har testat flera olika märken, men fjol provade jag vichy av min mamma när vi var i Turkiet och det var den bästa krämen jag testat. Jag brände mig inte alls, krämen höll en hel dag fast jag svettades och badade.
  Efter det åkte jag och min man till Cannes och då köpte vi vichy också. Det funkade perfekt och vi kände oss inte brända eller röda alls på en vecka.
  Jag kommer bara köpa vichy hädanefter. Dock är det ju ganska dyrt så ett bidrag med några flaskor skulle gjort sig gott för mig och plånboken.

  Jag delar på FB, Tina Carlström.
  Glad Påsk till dig och familjen!

 5. Jag är med och tävlar.
  Delar på facebook: Emely Tuväng

  Vill vinna för att jag är så dålig på att använda solskydd, händer väldigt sällan att jag kommer ihåg att smörja mig.. så blir VARJE sommar att jag bränner mig. Så vore bra att vinna dessa till den här sommaren! 🙂

 6. Jag är med och tävlar!!

  Delar på FB: Frida Bergner

  Jag skulle vilja vinna för att jag har slut på mitt solskydd, och nu när det börjar bli dax att kunna vara ute är det bra att ha hemma.

 7. Jag har delat på FB som Lottiz Törnqvist.
  Jag skulle gärna vilja vinna då det går åt enormt mycket solkräm här. Vi har för det första en tomt som har sol i princip hela dagen och under den tiden på året är vi ute nästintill hela tiden och får på oss massor av sol. För att inte bränna oss är det ett måste med solkräm då soldyrkare som vi är. Så detta skulle komma äl till pass.
  Håller tummarna.

 8. Jag delar på Facebook i namnet Anette Kristoffersson.

  Vi är nordiskt ljushyade hela familjen och har lätt för att bränna oss både stora och små så bra solskyddsmedel är A och O för oss på sommaren. Efter flera kalla och regniga somrar nu så hoppas vi på att sommaren 2013 blir riktigt solig och varm.

  Kram från Anette

 9. Jag vill gärna vinna. Inte för att vi har råd att åka på semester ännu riktigt då jag är student, men för att jag har bestämt mig för att sommaren kommer bli fantastiskt fin, varm och solig i år. Och vi ska vistas mycket vid havet, både vid Åhus och västkusten. Bra solskydd på både vuxna och barn blir alltså ett måste.
  Delat på FB: Sara Salander.

 10. Är gärna med och tävlar. Förra året var det enklare då vi kunde använda oss av vagnen, soltält etc men detta är bara att glömma i vår och sommar med en livlig 15 månaders tjej som är överallt. Då krävs verkligen ett bra solskydd då hon gillar att vara ute och hämtar ytterkläder och står vid dörren flera gånger om dagen 🙂

  mvh emma W

 11. Självklart är jag med! Med min transparenta hud och röda hår står jag som livsfarlig för solens strålar. Jag smörjer mig med 30 och bränner mig!!!
  Att vinna detta skulle rädda mitt skinn och jag skulle självklart dela med mig till mina små ungar ;).
  Delar på face-Johanna andersson

 12. Är gärna med och tävlar! Har delat på facebook, liselotte andersson. Detta skulle vara perfekt att vinna, hoppas på en fin sommar här hemma på västkusten. Sonen skall dessutom till Spanien, och då är det perfekt med ett ordentligt solskydd.

 13. Klart jag är med!
  Att skydda både mig och Casper är prio ett, eftersom jag kommer att vara hemma med han 5 veckor i sommar så kommer det att bli mycket strandhäng (om vädret tillåter) och då kommer självklart solskyddet bra till hands.

  Gillar å delar /Angelica Broman

 14. Jag delar glatt vidare som Emma Emser Eriksson 🙂

  Till familjens stora och små
  vore Vichykitet drömmen att få
  För varje vår är det samma visa,
  jag njuter av att i vårsolen kisa
  Men sen skiftar jag i en illröd nyans
  jag faktiskt inte riktigt trodde fanns
  Solens strålar är starkare än man tror
  även på de breddgrader som vi bor
  För att skydda kroppens största organ
  vill jag vinna solkräm till mig, man och barn

  Mvh Emma Emser Eriksson

 15. Blek ensamstående mamma med ljuskänslig son, vill hemskt gärna vara med i denna tävling!

  Har delat på facebook här:
  https://www.facebook.com/linda.ohlsson.98/posts/501343209929356

  Både jag och sonen bränner vår hud otroligt lätt, så att skydda huden är ett måste för oss.
  Går åt massor av solskyddsfaktor, då jag vill att både jag o sonen ska slippa solekem!
  Alla ni som haft det vet hur man lider då man ser sitt barn plågas av dessa utslag..
  Jag får dessutom ögonherpes när jag vistas i solen! Detta gör både ont och kan skada ögat. Ja, o dessutom ser jag inte klok ut när ögat svullnar upp 🙂
  Så hög faktor i hela ansiktet så fort solens strålar tittar fram!

  Kram

 16. Jag delar med namnet Annika Nilsson Pettersson

  Vill vinna för att jag alltid är så ruskigt DÅLIG (läs; URKASS) på att komma ihåg solskydd. Många gånger har jag till o med glömt barnens solskydd… så det är dags att ändra på det lite – måste även lära mig att ta hand om min egen hud och kropp lite.

  Nu när 45 kilo är borta lär liksom solens strålar få liiite lättare att nå fram, och jag kommer förmodligen bränna mig både en och två gånger. Bra solskydd är A och O nu känner jag – jag älskar ju solen och vill verkligen kunna NJUTA av den i sommar <3

  Hoppas på tur!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 17. Brända barn är ju inget man vill ha
  och kan ju en hel del av glädjen förta
  och bränna mig själv vill jag inte heller
  då är det inte bara barnen som gnäller
  För skydda min och båda barnens hy
  från solen när den är stark och ny
  önskar jag bästa krämen vinna få
  så att vi alla gott även i solen kan må

  Hälsningar
  Kicki Kronborg
  (som bjudit in via FB också)
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=458980634171146&id=269792719756606#!/kicki.kronborg/activity/174307962721273?og_perm_src=OPEN_GRAPH_SINGLE_STORY

 18. Hej!
  Klart man vill vara med, bra solskydd vill väl alla ha så även jag 😀
  Gillar, delar på FB i mitt namn Camilla Milla Bergström
  http://www.facebook.com/camillamilla.bergstrom.7
  Gör ju alltid samma misstag varje år, bränner mig i första solen för att jag aldrig har något vettigt solskydd hemma så hoppas nu ha tur!

 19. Jag har aldrig en faktor under 50+ så skulle mycket gärna prova dessa nyheter. Detta fantastiska påskhelgsväder jag njutit av ute har ju redan börjat ge färg på kinderna, så hög tid nu att införskaffa vårsolens solskydd! Likaså hägrar sommarens semester om bara 1 månad :-)!!! Har delat på fb.

 20. Hej Lina! Vill gärna vara med och tävla och vinna de fantastiska solskyddskrämerna. Skulle passa perfekt till sommaren när barnbarnen kommer!

 21. Hej!!
  Vi skulle behöva vinna detta då vi ska åka till Spanien om 2 månader.
  Min lille son 1.4 år råkade ut för en 3:je gradens brännskada i januari iår och läkarna sa att vi måste skydda hans hud i 2-3 år med solskyddsfaktor samt UV dräkt så att han inte får bestående men. Skadan lämnade oss ett trauma som vi ff håller på att bearbeta.
  Delar tävlingen och gillar!
  Tävlar i namnet Janette Blomgren

 22. Delat tävlingen offentligt här: http://www.facebook.com/heidi.larsson.16
  Det är så svårt, det där med solskyddskrämer och -sprayer och -stift hit och dit! Jag tycker inte jag hittat nån jag är riktigt nöjd med, och nu när vi själva har en liten bebbe känns det extra viktigt att ordna sånt innan solen bränner! Kan det här vara något som funkar för oss? Ja, kanske. Let’s find out! =)

 23. Jag vill vara med.
  Delar på facebook i namnet Linnéa Möller.

  Skulle vilja vinna då vi ska vara hos svärföräldrarna i Belgien i två månader i sommar varav 2 veckor i södra frankrike. Kommer behövas en hel del då misstänker jag då det i somras var närmare 40 grader i solen och den tog rejält.

  mvh jessamy_@hotmail.com

 24. Hej! Tävlar gärna 🙂

  Tipsar här: http://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Vi ska snart för första gången åka utomlands med vår 1,5 åring. Superspännande men mycket att tänka på med att fixa pass, fixa allt vad man behöver ha med sig osv. Det hade varit skönt att åtminstone ha det viktiga solskyddet fixat för hela familjen nu så att det blir en sak mindre att hålla i huvudet inför detta äventyr.. 🙂

  Håller tummarna för ett kit!
  Kram Matilda

 25. Hejsan!! jag är med och tävlar.
  Skulle jätte gärna vinna ett solskydd för att jag behöver verkligen det till sommar då jag ska åka utomlands. Jag har även delat på fb. Har aldrig vunnit en bloggtävling så hade varit jätte kul
  kram

 26. Hej jag är gärna med och fajtas om gööörbra solskydd, passar utmärkt inför den årliga solsemestern nere på costa dorada i Spanien, har tyvärr inte varit tillräckligt noga med solskyddet i unga år så därför väntar jag precis på att få ta bort 5 stycken hudförändringar som jag med all säkerhet fått av solBRÄNNA i unga år då man hälde på sig olika oljor utan någon som helst SPF men som sagt, vet ej ännu hur allvarligt de här hudförändringarna är är det stadium 1 så går det att ta bort dem med kryo beh. (frys beh.) är det stadium 2 så blir det kirurgisk beh. jag är ju mycket mera försiktig numera så det gäller att smörja på rejält och ha hög solskyddsfaktor, så det skulle komma som en skänk från ovan med en vinst!!!! 🙂 jag har delat tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  skickar med lite vårvarma kramar till alla som vill och behöver. 🙂

 27. Hej hej!

  Jag är gärna med och tävlar! Perfekt inför sommaren och dessutom har jag aldrig testat dessa produkter så det hade varit jättekul. Delat vidare tävlingen under Eva Gustavsson.

  Ha det gott!

 28. jag vill va med o tävla=)

  Jag är otroligt känslig och kan inte använda solskydd under 50+ och solskyddskrämsflaskan från förra året har tagit slut. är såpass känslig att min hud bränns och flagnar vid bara 30 min ute i sol utan skydd=(. mina barn är mer ute än inomhus och har också blek o känslig hud så här går det åt solskyddskräm i mängder. hoppas på tur=)!!
  trots att jag nästintill är allergisk mot solen så hoppas jag på riktigt varm och fin sommar för oss alla=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *