Vinn träningsoutfit från Röhnisch

Träningen under vår semester i Mexico kommer mesta dels bestå av Power Walks på stranden för min del. Men medan jag ligger lite på latsidan gällande min egen träning, så tänkte jag att EN av er skulle få chansen att vinna det här snygga Tove loose racerback linnet och shape sofia capri tightsen (värde 948 kr) ifrån Röhnisch.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Motivera varför du vill vinna samt kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 26 mars kl 05;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

Kajsa A

STORT GRATTIS!

********************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

60 kommentarer

 1. Annelie Jonasson. Vill vinna eftersom det vore perfekt med nya träningskläder nu när jag satsar mot en säsong med en halvmara och sedan det stora målet Tjejvasan 2014.

 2. Sådär sjukt SNYGG skulle jag vilja vara när jag springer stadsloppet juni och
  1 MIL skulle helt klart kännas liite enklare i riktigt snygga träningskläder !
  Nu har jag visserligen fortfarande ”lite” att jobba på,
  men faktum är att konditionen blir allt bättre – Jag hänger i med andra ord 🙂
  KRAM
  Delar på fb – Michaela Ambjörsson

 3. Jag har äntligen hittat tillbaka till träningen och en kropp med mer former. Min träningsgarderob har gjort sitt och behöver uppdateras. Röhnisch har de finaste träningskläderna och vem vill inte vinna dessa och bli lika snygg som du?!

 4. Åh vad jag vill vinna.. Är i stort behov av nya träningskläder, har tränat i 1 1/2 år nu och är nära min målvikt nu.. Har slitit ut och vuxit ur mina nuvarande träningskläder .. Är dessutom ruskigt nyfiken på rönisch kläder som jag hört mycket bra om..

 5. Nu när träningen och särskilt löpningen börjar ta form så vill jag mer än gärna vinna detta underbara pris från just Röhnisch! -Älskar deras plagg!
  Så med dessa plagg så motiverar jag mig själv till att äntligen få en bra kondition som jag efter så många år har längtat efter och snart förhoppningsvis når.

  -Delar på facebook /Angelica Broman

  -Klart jag är med och tävlar!

 6. I nästan 2 mån har jag haft sjuka barn, sjuk man eller så har jag själv legat sjuk. Så trött på dessa sjukdomsperioder som vi småbarnsföräldrar måste ta oss igenom vintertid. Dessa supersnygga träningskläder är precis vad jag behöver nu när jag äntligen kommit igång m träning igen. Tack Lina för en inspirerande blogg! Ha en underbar semester! Har delat på Facebook.

 7. Efter snart 2 månader med sjuka barn, sjuk man och sjuk själv är jag äntligen igång m träningen igen. Är så trött på dessa sjukdomsperioder som vi småbarnsföräldrar måste ta oss igenom vintertid. Dessa supersnygga träningskläder är precis vad jag behöver för att känna mig lite fräsch igen och inte bara blek, mager och svag efter allt elände.

  Tack Lina för en inspirerande blogg! Ha en underbar fortsatt semester.

  Har delat på Facebook!

 8. Jag är en trebarnsmamma som för första gången i mitt liv börjat ta hand om mig själv. Jag började träna och motionera i somras och har fortsatt 🙂
  Jag har vinkat adjö tilll många kilon och fler ska det bli.
  Det skulle verkligen vara motiverande och peppande med funktionella och snygga träningskläder.
  De byxorna har jag haft på min önskelista ett bra tag, jag har hört mycket gott om dem. Linnet är ju så snyggt, jag blir GLAD av den färgen.

  Delar på facebook (Elisabeth öberg)
  http://www.facebook.com/#!/elisabethoberg/posts/227444094062849

  Håller tummen, hårt! 🙂

 9. Har nyligen börjat träna, men har inte införskaffat mig några snygga och bra gymkläder ännu, och dessa vore perfekt att träna i så dessa skulle jag gärna vilja vinna.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen)

  Kram Sanna

 10. Jag är med och tävlar. Delar på facebook med mitt namn Emely Tuväng.

  Jag vill vinna för snart ska jag få mitt andra barn och förra gången tog det lite för lång tid för mig att orka börja träna igen, denna gången vill jag försöka börja snabbare med det och nya snygga träningskläder skulle nog göra susen! <3

 11. Delade som Laura Roch.
  Jag vill gärna vinna då jag börjar så smått att träna löpning igen efter 15 års uppehåll 🙂

  – Jag är med och tävlar!

 12. Jag är såååå gärna med.
  Delat tävlingen på facebook – Lina Eckerström

  Efter 3 sjukdomar på raken är jag äntligen tillbaka med träningen.
  En timme på gymmet eller något varv i löpslingan är precis den egentid jag vill & behöver ägna mej åt mellan jobb & familjeliv. En lite stund att pusta ut och bara vara.
  Nya träningskläder är ju ALLTID välkomnat och peppar lite extra.
  Hoppas går ju 🙂 🙂

  Ha en fin kväll.

 13. Jag är självklart med och tävlar!! ♥

  Jag har länge trånat efter dessa capri tightsen och linnet är ju jätte fint till. Så det skulle vara en dröm att vinna. 🙂

  Delar tävlingen på min FB-sida: Frida Bergner

 14. Nya träningskläder i mina ögon är den bästa motiveringskällan för att gå till gymmet! Man känner sig extra snygg, och på nått sätt får man alltid extra kraft så att man orkar in i slutet!!!

 15. Gillar och delar självklart på Facebook under mitt namn Sofie Pramgren.
  Jag skulle älska att vinna för att verkligen få motivationen att ta tag i mig själv. Att inte förlora den i första taget. Har lite för mycket jobbigt som händer just nu så motivationen är långt ifrån på topp.

 16. Eftersom jag precis har kommit igång med träningen behöver jag något snyggt att springa i och den där outfiten skulle få mig att rusa ut genom dörren varje morgon..;) kram Diana

 17. Klart man vill vara extra fin när man ska träna.
  Är inte beach 2013 som gäller utan wedding 2013!
  Tävlar i Tessan Åström, delat och like:at.
  Kram

 18. Efter min anden graviditet er jeg klar til at begynde at træne igen, og det ville da være herligt i nyt træningstøj!
  Julie Roberts

 19. KAJSA ANDERSSON har delat och vill så gärna vinna nya träningskläder! Konstigt nog ökar en snygg outfit motivationen och som föräldraledig finns det tyvärr inte på kartan att köpa detta snygga set. Skulle vara så tacksam och glad om jag vann:) ( dessutom älskar jag rosa

 20. Gillar och delar på FB under namnet Moa Lindahl.
  Jag har kollat på dessa tights länge och tänkt köpa, men alltid har något kommit emellan. Så nu tävlar jag istället och hoppas på att vinna så att jag någon gång får dessa byxor samt top i min ägo 🙂

 21. två graviditerer har satt sina spår på min kropp,
  det här med bantningskurer är för mig en riktig flopp!
  istället har jag satt igång med barnvagnspromenader,
  jag har varit ute i flera minusgrader!
  idag ska jag åka och fixa ett gymkort,
  så att jag alla extra kilon kan få bort!
  pga föräldraledighet är kassan skral,
  snygga träningskläader är tyvärr inte mitt första val!
  blöjor, räkningar och mat är prio ett,
  därför hade jag blivit så glad över att vinna detta set!

  =) har delat på FB – lisette bäcksro och hoppas verkligen på vinst. det hade gjort min träning så otroligt mycket lättare! =)

 22. Efter 2 snabba graviditeter efter varann är kroppen allt annat än tajt och tränad. För att kunna ”keep up” med två aktiva barn behöver jag komma igång med träning och på vilket bättre sätt går det än att börja i nya träningskläder.
  Finns nog inget bättre pepp än nya snygga kläder inför en träningsstart.
  delar på face-johanna andersson

  heja heja

 23. Självklar är jag med och tävla!
  Nya träningskläder skulle passar bra just nu!
  Jag måste kommer i form igen!

  Gillat och delat (Carolina Alicia Rios)

 24. Delat på FB : https://www.facebook.com/mammamuh/posts/491894000870561

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle vilja ge den till min 15-åriga dotter. Hon tränar för att genomföra sitt andra triathlon – som 6-åring bröt hon lårbenshalsen när hon fastnade i skidliften – vägen tillbaka har kantats av svåra smärtor eftersom lårmuskeln tagit skada av alla operationer. Belastningen på muskelfästet i höften har varit enormt och hon har utvecklat en kronisk inflammation, inte bara för skadan i sig utan det har förvärrats eftersom hon vuxit fort under puberteten.

  Förra sommaren genomförde hon sitt första triathlon 14,5 år gammal. 500m simning, 20 km cykling och 5 km löpning. Tiden 1h 45 minuter var ingen topptid, hon hamnade bland de sista i tävlingen. I år är hennes mål att komma under 1h 30 minuter. Därför vore det så roligt att få överraska henne med en ny sporttop!

  http://mammamuh.blogg.se/2012/august/lojliga-familjen-goes-umea-triathlon-part-2.html

 25. Förra året köpte jag mina första träningskläde efter att ha tränat i tights och en vanlig tshirt flera år. Då var jag relativt nyförlöst och nu har ett par av dem blivit för stora och åker ner hela tiden. Så skulle hemskt gärna vilja vinna så jag har ett ombyte medan det andra tvättas. För mig gör det stor skillnad för motivationen när jag får vara fin när jag tränar, jätte konstigt, men så är det.

  Jag har delat på facebook som Lottiz Törnqvist

 26. Jag skulle verkligen vilja vinna, jag har en sjukdom som heter cystisk fibros och även fibromyalgi så det är bra att träna. Jag har nyss, för ca 2 veckor sen kommit igång att träna igen efter 4år av jätte dåliga är super sjuk och inte alls mått bra. 🙁 Detta har blivit så dåligt att jag inte får och kan arbeta så jag lever på aktivitetsersättning från F-kassan. Och det är absolut inte mycket som alla vet, och det mesta går till mediciner. Så jag har inte så mycket pengar över efter räkningar och medicin så jag kan inte unna mig att köpa super snygga träningskläder i bra kvalité. 🙁 Så att vinna skulle verkligen betyda mycket och jag skulle må lite bättre av att träna i fina träningskläder.
  – Därför vill jag vinna, och jag håller tummarna för att jag gör det. 🙂

  Jag har delat tävlingen i namnet Sophie Wiking, på min Facebook sida ( tyvärr får fler nys om tävlingen då och mina chanser att vinna blir mindre) 😛 Hehe

 27. En massa övervikt jag har, inget självförtroende jag har kvar.
  Nu jag ett mål har satt, nu skall jag målvikten jaga fatt.
  Snygga kläder gör grejen, då blir jag gladaste tjejen.
  Om jag dessa skönheter får på, jag lovar – ni min viktnedgång följa få!

  Delar på FB; Carolina Åhsberg

 28. Susanne Sveen, jag är med och tävlar. Skulle verkligen behöva förnya min träningsgarderob då jag har gått ned 13 kg sedan juli förra året och enbart har ett par träningsbyxor så de är då väl använda och förstora vid detta laget.

 29. Jag skulle gärna vilja vinna dessa snygga kläder, då skulle jag ge dem till till min löparkompis som skulle behöva ett nytt sett att springa i men inte får pengarna att räcka till som ensamstående med två barn. Jag skulle vilja göra henne så glad genom att ge henne dessa snygga kläder:O)!!
  // Veronica Ohde
  p.s delat på fb. d.s

 30. Är med o tävlar under namnet Marie Sjögren. Det hade varit roligt att vinna lite snygga o fräscha kläder nu när jag verkligen har kommit igång med min träning.

 31. 20:e april går Skärgårdsmilen på Hönö. Då håller jag tummarna för vår och värme. Vad vore finare än att kunna springa milen vid havet i dessa härliga kläder! Har delat på fb – Jaana Elliot

 32. Blodomloppet, vårruset, Margaretaloppet och Nattloppet – listan kan göras hur lång som helst – började löpa förra året och nu ser jag verkligen resultat – innan har jag sprungit gömd i skogen i gamla mysbyxor och bulsiga tröjor – va kul det skulle vara om jag fick visa upp mitt nya mer tränade jag i Röhnisch….

  Självklart har jag (Linn Eriksson) delat på FB 😀 håller tummarna!

 33. Emelie Pettersson på FB.
  Åh detta vill jag vinna, fast inte åt mig själv utan åt min syster. Min syster har precis börjat ta tag i sin träning nu och skulle bli såå glad för ett par nya byxor och ett nytt linne. Jag vet att det är ytligt men har man fina träningskläder är det sååå mkt lättare att ta sig ut på spåret eller in på gymmet. Heja mig eller egentligen min syster..

 34. Slutade röka för snart 11 månader sen och tyvärr har vikten gått uppåt.
  Försöker nu komma igång med träningen men har så fula kläder, inga rena träningskläder alltså.
  Skulle kännas mycket roligare och tryggare med något vettigt och snyggt på mig så hoppas på tur här nu.
  Gillar och delar på FB i mitt namn Camilla Milla Bergström och håller tummarna!

 35. Jag vill också vara snygg när jag tränar! Men träningskläder hamnar längst ner på listan för nödvändiga inköp när man är hemma och är mamma-ledig. Skulle vara perfekt att vinna dessa snyggingar så jag slipper träna i för stora kläder… Michaela Bergendahl

 36. Jag har nog insett att jag behöver nya träningskläder efter en kille på gymmet påpekade att jag hade ett hål i mina byxor mitt på rumpan, PINSAMT! 😀
  Så jag hoppas verkligen att jag vinner dessa snygga kläder. Rosa är ju så fint!

  Jag har självklart delat på fejjan (Kathrine Pettersson Sjörup).

  Underbara bilder från Mexico….Dit skulle jag gärna vilja ta familjen!

  Kram Kathrine

 37. Sjukt snygga kläder, å nu när satsningen inför en snyggare och fastare kropp är i full gång och mitt mål är att springa milen på under 50min i dag ligger jag på 80min så jag har lite å jobba på och då kan man behöver ett par snygga träningskläder som man kan ge järnet i.
  Jag har delat med mig av länken på http://www.facebook.com/berglind.malin.

  Ha nu en super bra semester!

  //Malin

 38. Johanna Andersson, jag har precis börjat springa efter lååång övertalning av vänner och därför skulle detta set vara perfekt då jag inte har bra kläder att springa i eftersom jag gått ner lite i vikt…sist tappade jag nästan mina byxor och var tvungen att stanna och knyta åt byxorna! Har delat på Facebook!

 39. Detta snygga löparset skulle passa mig ypperligt eftersom jag är en gråhårig pensionär, som vill ut och springa när vintern släpper sitt grepp här i Norrland.
  Det behövs verkligen nya löparkläder och är de dessutom så vackra med färg, blir det uppiggande och snyggt till det gråa..

  Kram
  Barbro

 40. Skulle bli överlycklig om jag vann lite nya träningskläder….behövs verkligen nu när jag tappat all min träningsmotivation känns det som =( blir sjuk hela tiden och måste börja om, o det blir svårare o svårare för varje gång att komma igång……har köpt nya skor iaf =)
  det svåraste är ju att komma ut genom dörren, hahaha =)

  kram kram
  delat på fb
  gabriella normark

 41. Vill helt enkelt vara skitsnygg när jag tränar och jag älskar rosa så det kan ju inte bli bättre än denna coola outfit!! Gillar och delat på FB!!
  Mitt namn: Elisabet Nilsson

 42. Ett träningsset från Röhnisch skulle inte vara helt fel. Bra träningskläder som går åt när man leder ett par pass i veckan!! Och träna går ju åt att man gör nu när man hade turen att vinna massor med Nutella ;). Delat på fb/ Maria Bohlin

 43. Hej skulle verkligen behöva lite träningskläder då jag har dåligt med det eftersom jag inte tränat så mycket förut men har börjat träna mer nu. Man vill ju kunna känna sig snygg när man tränar även att man inte fått bort alla extra kilo efter graviditeten. Mitt namn är Jennie Ekström och jag har delat på Facebook 🙂

 44. Fröken Björnsson har gillat och delat.
  Detta är något jag verkligen behöver då mina träningskläder har krympt allihop… Å utan träningskläder kan jag ju inte se till att få plats i dem och garderobens övriga kläder, som även de verkar ha krympt…

 45. Är gärna med och tävlar! Har delat på facebook, liselotte andersson. Skulle vara fantastiskt roligt att vinna dessa fina träningskläder, jag har så svårt att komma igång och träna. Har faktiskt aldrig ägt riktiga träningskläder, och dessa är ju jättefina så dem skulle förhoppningsvis hjälpa mig att komma igång på allvar med träning.

 46. Min sambo, mamman till våra tre underbara barn har kämpat så himla bra med sin hälsa, hon har gått ner massor i vikt och mår toppen. Jag vet att hon vill ha nya träningskläder (jag hörde att hon sa det häromdagen 😉 )
  Hon har bokat att hon ska springa tjejmilen. Jag är så otroligt stolt över henne. Hon är värd fina och bra träningskläder ♥

  http://www.facebook.com/marcus.lansink/posts/433078010113759

  Hoppas hoppas på turen! 🙂

 47. Delat tävlingen på facebook! 🙂 (Ann-Sofie Sojka)

  Min motivering är att jag vill ha hjälp på traven att gå ner gravidkilona. Födde för en vecka sen och har redan tappat hälften av kilona och nu ska snart resten bort så fort jag blir lite mer rörlig. Kul att ha något snyggt på mina barnvagnspromenader jag ska ha i vår och sommar! 😀

  Dags att hitta tillbaka till formen! 😀

 48. I höstas bestämde jag mig för att göra något åt att jag var konstant trött – lösningen hette träning! Löpning är det enda som går att få in i livet som mamma till två härliga huliganer, så det fick det bli trots att jag aldrig har gillat det. Ett halvår senare springer jag fortfarande.
  Det går inte fort, det är inte vackert – men jag gör det och jag är j-kligt stolt över mig själv! Har till och med anmält mig till en tävling för att motivera mig själv. Ny snygga träningskläder från Rönisch hade definitivt också varit motiverande!
  Har delat på Facebook (Puk Bering).
  Ha en härlig dag!

 49. Hej!

  Jag skulle vilja vinna detta fina set till min dotter som verkligen behöver nya snygga träningskläder inför våren och sommaren.

  Har delat med mig på fb

  mvh
  Charlotta

 50. Med en sådan snygg tränings outfit så ger man sig ju gärna ut i träningspåret, det är ju bara så vårfräscht, så då orkar man lite,lite till.
  Jag har delat tävlingsinnlägget på fb under mitt namn Christina Frisberg. 🙂
  så nu är det bara att vänta och hoppas!!! PUZZ I PÅZK!!!! 🙂

 51. Hejsan

  Jag vill gärna vara med och tävla om dessa fina träningskläder!
  Jag har nu opererat min fot (januari), och tydligen så läker inte mitt benbrott som det ska. Så nu blir det förmodligen en ny operation i april. Jag skulle behöva lite nya träningskläder som en morot för att orka med all rehabträning just nu. Känner mig deppig och ledsen då jag älskar att springa annars. Men nu får det bli rehab för att inte tappa så mycket muskler inför min andra operation. Hoppas dessa kläder kan bli mina och att de kan motovera mig till att få en hel fot innan sommaren. Känner inte för att gå med gips och svettas i sommar!
  Jag har delat på min FB, Tina Carlström.
  https://www.facebook.com/#!/tina.carlstrom.351

 52. Toppen tävling, jag är med men har inte Facebook, så åter igen ger jag en motivering om varför jag borde vinna. Och jag uppskattar ifall du skulle kunna maila mig ifall jag vinner, har lite problem med vissa websidor ibland.

  Jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni! Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart.

 53. Hej!
  Jag vill vinna för att jag vill bygga upp mina muskler genom träning samt gå upp i vikt. Jag har länge kämpat för att gå upp i vikt och nu i vår ska jag ta tag i träningen och snart när snön har smält vill jag vara ute mycket och träna.
  Jag har såklart tipsat om tävlingen på min facebook sida där mitt namn är Alex Regina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *