Dagens Outfit; Fred’s World

Som ni vet är jag en shopping galen mamma och speciellt när det gäller barnkläder. Det finns ju sååå mycket fina barnkläder. Ibland tycker jag det kan vara svårt att hitta fina barnkläder till killar. Men nu har jag hittat en super söt, mjuk och skön mysdress åt Oscar från det danska klädesmärket Fred’s World.


Oscar älskar stjärnor på sina kläder. Han e så söt när han går till spegeln och tycker han e fin! Jag tycker grått är fint och passar ju till det mesta den här tröjan är ju lika snygg till ett par jeans eller chinos som till mysbyxor. Liksom byxorna kan man ju också lätt matcha till andra tröjor. När jag shoppar kläder brukar jag ha i tankarna vad kläderna passar till mer. Hur tänker du när du shoppar barnkläder? Gillar du att shoppa barnkläder? Det är ju som ni vet ett stort intresse för mig förutom att resa 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag kan verkligen rekommendera Kämpa by JP som syr upp på beställning. Vi har handlat så många färgglada plagg, mössor och dreglisar därifrån och får alltid kommentarer och frågor om var de är köpta (dessutom skänker Kämpa pengar till Barncancerfonden för varje plagg).
    Nu har ju jag två flickor som också har mängder med kläder. Mitt tips är att leta second hand, loppis eller köp- och säljgrupper på Facebook. Äldsta dottern är tokig i Spindelmannen och Bilar och jag har fyndat supermånga fina plagg på ovanstående ställen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *