Vinn biobiljetter till ”Du gör mig galen”

Tag chansen och vinn biobiljetter till premiären av Oscars belönade filmen Du gör mig galen (Silver Lining Playbook).

TRE av er vinner TVÅ billjetter var till filmen som har premiär nästa vecka 27 feb, så får ni bjuda med den som ni vill ha en mysig kväll med. Man behöver faktiskt unna sig egentid eller partid emellan åt!  Biljetterna gäller till valfrikväll ca 1 månad framåt. Noble Entertainment har fler roliga biopremiärer på G oxå ;)

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 24 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*************************************

Vinnare blev;

* foraldrarfitness

* Froken M

* Hannapalms

STORT GRATTIS!!!

*****************************************

Vinnarna  presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Försöker se till att ni har vinsten till premiären 27 feb.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

24 kommentarer

 1. Jag är super gärna med och tävlar, vill faktiskt se den här filmen super mycket, då jag älskar Jennifer Lawrence och tycker hon är en grym skådis!

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 2. Hej!
  Jag är självklart med i tävlingen!
  Vill jättegärna se denna film på bio!
  Delat via Fb med namn Hilde Jensen
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *