Vinn presentkort ifrån Reima

Nu har EN av er chansen att bli den lyckliga vinnaren av ett presentkort på 500 kr ifrån Reima som ni kan använda i Reimas Webshop. De har precis lanserat sin nya vårkollektion med massor av fina nyheter, men de har även rea på massor av plagg eller varför inte passa på att klicka hem nya solskyddskläder inför vårens eller sommarens semester?! 😉

Jag har kittat Oscar med ett helt set ifrån Reima med super fina solskyddskläder i turkost. Ser att de även har rea på mycket av solskyddskläderna också.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Skriv vad du helst vill vinna samt kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 28 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnare blev;

* Tessan

STORT GRATTIS!

**********************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

39 kommentarer

 1. Åh!
  Svårt jag tror jag helst vill vinna ett par rediga Reima stövlar på rean till min lilla tös som just lärt sig gå.. hon har bara mjukisdojjor änså länge som UGGS och detbörar bli ett problem att sätta ner henne på marken ute.. hon behöver sulor.
  Men det finns massa fint att dreggla efter i webshoppen 😀

  Har delat på FB i Jennie Pihl

  HOPPAS! Woohoo

 2. Åh, jag upptäckte just idag att stora tjejen hade för små gummistövlar så det kommer jag helt klart klicka hem om jag vinner. Sen skulle iof lilla tjejen behöver bra dagisplagg då hon börjar i Augusti. Hoppas hoppas!

  Har delat i mitt namn så klart. 😀

 3. Jag har självklart delat på FB! Jag är i stort behov av ett nytt regnställ till sonen. Han vet minsann hur man ruinerar mamma – vilda lekar=trasiga kläder=köpa nytt=fattig som en kyrkråtta 🙂

 4. Jag skulle köpa bra vårskor till mitt barnbarn. Han är mycket utomhus och behöver verkligen stabila, bra skor som håller.
  Därför valde jag dessa:
  http://www.reimashop.se/Kategorier/Nyheter/Skor/Reimatec%C2%AE-skor/Reimatec%C2%AE-skor-Volt/p/569098-6600

  Som pensionär har man tyvärr inte möjligheten att hjälpa till så mycket man önskade och det skulle vara jätte roligt att kunna unna honom nya skor till vårens härliga utlfykter.

  Min offentliga delning på Facebook:
  https://www.facebook.com/jimmy.olsson.9047/posts/415577428534107

 5. Jag har svårt att komma på något bättre just nu än denna vinst. I synnerhet eftersom vi nu blir fler så vore det underbart att få införskaffa det som saknas hos Reima!
  Har hört såå mycket bra om Reima men aldrig provat så det vore perfekt! 🙂

  Gillar/delar självklart på Facebook (Marie Öberg) och håller tummarna stenhårt! 🙂

 6. Jag skulle ha valt ett par nya badskor till sonen. Hans fötter växer gräsligt snabbt och han älskar verkligen att bada. Reimas badskor verkade båda stabila och mycket halksäkra, vore perfekt både i badhuset och till stranden i sommar..

  Jag har delat på fb (Sara Cronholm)

 7. Om jag skulle ha turen skulle jag göra precis som dig och köpa ett helt sett med solskyddskläder, förra sommaren vågade jag knappt ta med Elias ut i solen, nu efteråt har jag insett själv att jag kanske överdrev en del, men nu i sommar vill jag vara förberedd och självklart ska Elias kunna ta ett dopp utomhus han med! 🙂

  http://www.reimashop.se/Kategorier/Reima/Solkl%C3%A4der/Solskyddskl%C3%A4der/Solhattar/Solhattar-Cuba/p/588400-7450
  http://www.reimashop.se/Kategorier/Nyheter/Skor/Badskor/Badskor-Chroma/p/569087-7450
  http://www.reimashop.se/Kategorier/Reima/Solkl%C3%A4der/Solskyddskl%C3%A4der/Baddr%C3%A4kt/Baddr%C3%A4kt-Copacabana/p/584406-7450

  Delat tävlingen här: https://www.facebook.com/CarolineAndersson93

 8. Vi ska uthärda årets sommar på hemmaplan så vi skulle behöva ett rejält regnställ till sommarens bravader.

  Delat på fb i mitt namn (Anna Magnusson)

 9. https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/420417758051010

  Delar som Kristina Karlsson Fd Magnusson

  Älskar Reimas kläder. Fantastisk kvalitet och härliga färger!
  Den här jackan skulle jag köpa till sonen. Skulle lägga till mellanskillnaden. Vilket fynd det hade blivit 🙂 Ingen vore gladare än jag, för jisses vad VAB det blivit på senaste tiden…
  http://www.reimashop.se/Kategorier/Nyheter/Jackor/Reimatec%C2%AE-h%C3%B6st–och-v%C3%A5rjacka/Reimatec%C2%AE-h%C3%B6st–och-v%C3%A5rjacka-Toimi/p/511080-8180#

 10. Hej!
  -Har delat via min Fb, namn: Hilde Jensen.

  -Åhh, jag håller tummar och tår att vi har tur i denna tävling!
  Har haft Reima i flera år och är supernöjd, sonen har aldrig varit vare sig blöt eller kall i en Reimaoverall!
  Senast köpte vi byxa och jacka begagnat, trodde sonen var lite stor för overall nu. Men nej, han önskar sig en ny overall! Så valet är enkelt, han gillar den här:
  http://www.reimashop.se/Kategorier/Reima/Ytterplagg/Overaller/Reimatec%C2%AE-overall/Reimatec%C2%AE-overall-Spatial/p/520046-970

  Hoppas hoppas!
  Kram

 11. Jag är super gärna med och tävlar, och skulle absolut vilja vinna då jag skulle investera i att köpa en ordentligt bra vinterjacka till min dotter inför nästa år. Har nämligen redan fyndat hem ett par termobyxor så nu är det bara jackan och eventuellt en ny overall som behövs.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen)

  Kram Sanna

 12. Hej

  Jag har gillat och delat, och nu hoppas jag på att kunna vinna denna till en liten blond tjej som fyller 2 snart. Hon kommer att behöva den i sommar tror jag, då jag hoppas på en solig sommar med massor av bad och bus. Den finaste present man kan tänka sig till väninnans lilla tjej.

  http://www.reimashop.se/Kategorier/Reima/Solkl%C3%A4der/Solskyddskl%C3%A4der/Baddr%C3%A4kt/Baddr%C3%A4kt-Copacabana/p/584406-4600

  Mvh
  Charlotta Hellström

 13. Oj! vet inte riktigt vad jag skulle välja :/ Vi väntar vårat första barn nu i Mars och en fin vårjacka eller något mysigt till bebisen i sommar kansken 😉

 14. Jag är otroligt gärna med!

  1. Jag har delat på FB (Ingrid Polly)
  2. Jag skulle bl.a köpa solkläder till Lillan och en ny baddräkt; http://www.reimashop.se/Kategorier/Reima/Solkl%C3%A4der/Solskyddskl%C3%A4der/Baddr%C3%A4kt-f%C3%B6r-flickor/Baddr%C3%A4kt-f%C3%B6r-flickor-Skim/p/584403-307

  Jag har även tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2013/february/jag-tavlar-om-ett-presentkort-fran-reima.html

  Kram, Ingrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *