Vinn en hotellnatt på Blommenhof med familjen

Jag bloggade ju härom dagen om ett trevligt sportlovstips eller en härlig familjeweekend på Blommenhof i Nyköping, som ligger ca 1h utanför Stockholm.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut ett familjepaket åt er. EN av er kan bli den lyckliga vinnaren till ett familjepaket som gäller 2 vuxna och 2 barn  med del i dubbelrum plus extra sängar, stor frukostbuffe, eftermiddagskaffe samt tillgång till relaxavdelningen med pool och bastu (värde 1359 kr). Presentkortet är giltigt i 1 år och kan alltså utnyttjas vilket lov eller vilken helg som helst, i mån av plats.

Bild lånad från Blommenhof.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Motivera varför du vill vinna samt kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 23 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnare blev;

* Linda K W

STORT GRATTIS!

***************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

51 kommentarer

 1. Klart att jag vill vara med 🙂
  Jag vill vinna för att familjen älskar att bo på hotell och göra små utflykter då kan vi gå på Kolmården hela dagen och sen bo över i Norrköping kram Diana

 2. Vad kul det vore att med familjen åka bort
  njuta och bada och äta gott
  Denna vinter mot oss varit hård
  Vi har fått stanna inne mycket på våran ”gård”
  Så underbart det därför skulle vara
  att få åka iväg och och bli ompysslade bara!

 3. Är gärna med och tävlar, har delat på facebook, liselotte andersson. Skulle vara jättekul att vinna och komma och få bo på hotell. Antingen låna barnbarnet och åka iväg, eller att ta med dotter och barnbarn och lyxa till det med en hotellvistelse.

 4. Åh- hur underbart vore det inte att komma iväg med familjen. Just nu ser våra dagar ut som att vi vuxna möts i dörren på kvällen – vasaloppsträningen byter av ishockeyträningen – och barnen träffar vi som hastigast morgon eller kväll. Att barnen inte märker något av vår vardagsstress är bra då de alltid har en förälder närvarande. Men som en HEL familj behöver vi kvalitetstid- och då vore denna övernattning perfekt. Lagom bilavstånd hemifrån så att barnen inte hinner börja fråga ”är vi framme snart” och för att vi ska ha tid att komma iväg!

 5. Jag, Jonna Persson vill självklar vara med och tävla och delar inlägget på min Facebook!
  Vi skulle verkligen behöva komma iväg på en minisemester efter att ha haft fullt upp med försäljning av hus och flytt till mindre lägenhet samtidigt med inskolning på förskola och mer jobb! Så en lagom lång tripp till Nyköping med hotellvistelse och relaxavdelning låter helt underbart!

 6. Jag vill vara med och vinna 🙂
  Nyköping är inte så hiskeligt långt att åka med en 1åring. Hans syskon som sitter i bak hinner inte bli osams och putta på varandra…hoppas vi…. innan vi kommit fram och att bo en natt på hotell blir som att åka utomlands 🙂

  /Towe Holmberg

 7. Hej!
  Jag Frida Molen vill gärna vara med och tävla och delar på fb.
  Detta hade varit en perfekt första mini semester med familjen nu när vi sen 7 veckor sen är 4 st i familjen.
  Tack för alla roliga tävlingar!!

 8. Jag Annica Pihl Carlsson har delat på FB och vill vara med och tävla.
  Det skulle vara underbart att få åka iväg när kryckorna inte längre behövs. Har sedan i oktober haft ett gipsat ben/hälsena till och från och har minst 6 veckor kvar.

 9. Jag är gärna med och tävlar!

  Jag har delat på facebook (Hanna Fornhem) och håller nu tummarna.
  Vi lämnar nästan aldrig bort barnen över natten och har inte haft möjlighet att resa på egen hand på länge. Därför letar vi ofta efter passande ställen att resa med barnen, där både vuxna och barn kan njuta. Detta låter som ett passande ställe för oss!
  Det skulle vara skönt att komma bort till påsklovet, men vill inte resa så långt då vi vill kunna ställa upp och ta hand om min systerdotter ifall hennes lillebror skulle passa på att komma då. Nyköping ligger 2 timmar bort- precis lagom 🙂
  Må gott!

 10. jag vill jätte gäran var med och tävla om denna fantastiska vinst. jag skulle vilja vinna denna så jag kunde hitta på något roligt med min underbara familj då vi inte annars har råd att åka på något särskilt så skulle detta vara jätte roligt.. så nu håller jag tummarna.

  jag har länkat på facebook (veronica hedlund)

  kram veronica

 11. Har delat på fb!
  Vi har sett mycket reklam om Nyköping, och skulle jättegärna vilja besöka staden och Blommenhof en sommarhelg.
  Vi är en billös barnfamilj men ditt kan man ta sig lätt med tåget!
  Håller tummar och tår 🙂

 12. Vi behöver komma iväg på äventyr hela familjen tillsammans. Vardagen blir uppstyckad med tidiga morgnar och sena kvällar och vi ses så sällan tillsammans allihop samtidigt. Detta vore ju en kanonupplevelse för oss!

  Delar i namnet Johanna Kenas.

  Ha det gott! 🙂

 13. Slippa göra frukost? Slippa bädda sängarna? Njuta i relaxavdelningen? Det låter för bra för att vara sant. Klar jag är med och tävlar! 🙂
  (Delat på FB under Annika H.M.)

 14. Den 12/11 2012 föddes våra vackra tvilling flickor <3 en hotell natt är vad vi skulle behöva ha att se framemot! Även fast det är helt underbart med våra flickor så är det mycket jobb och inte alltid " en danspå rosor", som säkert alla nyblivna föräldrar känner oavsett hur många barn man fått, så lite hotell mys skulle vara välkommet!

  Har delat i namnet Anna Granat
  Kram

 15. Efter 3 veckors VAB så vill vi alla fyra ut ur husarresten och svira! Härliga sängar, bad och en massa lek och maten färdig serverad – jag behöver nu inte mera!!

  Jag har gillat och delat på facebook – Madelene Persson Holmström

 16. Å vad jag skulle vilja njuta av en härlig hotellnatt med min kära familj. Inga måsten bara njuta! Har delat på min FB sida Eva Magnusson.
  Min tur nu va?

  😉 Kram Eva

 17. Vilket härligt pris! Det vore underbart att vinna så vi kunde komma i väg på påsklovet och göra något tillsammans min dotter och jag, och med oss skulle vi nog ha min mamma och lillebror. Det vore härligt att få komma bort ifrån vardagen och alla dess måsten och bara njuta av lite egen tid tillsammans.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 18. Lyx!!
  På detta ställe skulle jag skämma bort både man och barn . Casper är och har varit under en lång tid väldigt rädd för vattnen, men nu de senaste månaderna så har han fått bada i badbaljan och det är et tsteg frammåt, fick jag ta med han till detta ställe så skulle jag tro med all sannolikhet att han skulle bada och förhoppningsvis älska det!

  Gillar och delar!

 19. Ja det hade vart underbart att åka iväg och bara ha det gött. Här hemma blir det mycket slit med två vuxna som studerar + som jobbar extra inom vården + en fyraåring. Man känner sig helt slutkörd emellan åt och drömmer om att åka iväg en helg och bara vara..

  Såå jag är med och tävlar =)

  / Emelie Karlsson

 20. Den där resan skulle vara sååå välbehövlig nu!
  Som tvåbarnsföräldrar är det svårt att komma till skott att planera in en get away.
  Hela hösten och vintern har varit tung då vi först legat i hjärnhinneinflammation hela familjen och ovanpå det fått reda på att en familjemedlem är obotligt sjuk.
  Hade varit underbart att komma ifrån vardagsstress och sysslor och bara få rå om varann!

  Håller tummar o tår! 🙂

  Kram på dig!

 21. Är gärna med och tävlar om detta. 🙂 Skulle vilja vinna så att mitt lilla troll får testa på att bo på hotell för första gången i sitt liv och skulle vilja bjuda med mormor som ställt upp så mycket för oss. Kram

 22. Det skulle vara perfekt när vi ska till Nyköping i sommar, vi var dit förra sommaren också men hade då valt att campa. Jag har alltid varit rädd för fästingar trots att jag aldrig fått någon, jag går väldigt sällan i högt gräs eller ens sitter på en gräsmatta, då gjorde vi det i fyra dagar, när jag kom hem och skulle ta en efterlängtad dusch upptäckte jag den värsta skräck jag upplevt, en fästing, jag skrek, hoppade, grinade, skrek, hoppade ännu högre. Trots att det gick bra är skräcken ännu värre nu, väskan som vi hade med oss till Nyköping i somras har jag fortfarande inte packat upp, vem vet, kanske finns det fästingar i den… (Jag vet, jag är jätte fjantig) Sambon VÄGRAR bo på hotell när vi ska dit när vi lika gärna kan campa, men har jag turen att vinna detta så kan han inte säga nej! 😉

  Delat tävlingen på min facebooksida, Caroline Andersson https://www.facebook.com/CarolineAndersson93

 23. Har delat på fejjan och håller alla tummar och tår jag (vi) har! Denna småbarnsmorsa behöver en Relaxavdelning so BAD (och värre tempo ska det bli i vår)! Ingen skulle vara gladare än jag!!!
  Bamsekram från oss (och lycka till på fredag 😉 !!!)

 24. Hotellövernattningar är den ultimata kvalitetstiden för oss, vi åker då och då iväg för att övernatta på hotell och det är alltid ett extra plus om hotellet har en pool. Relaxen ser ju helmysig ut på bilderna, Nyköping är också en fantastiskt mysig stad som vi än så länge bara besökt under sommaren. Precis som alla andra familjer lider vi av tidsbrist, tid att bara ligga rakt upp och ner och mysa och därför skulle det vara underbart med hotellmys och ändå ”måstet” är att behöva komma ihåg och ställa väckarklockan för att inte missa hotellfrukosten! (Delar i mitt namn)

 25. Jag är med och tävlar. Vill vinna och ta med familjen på ett härligt avbrott i vardagen men främst som belöning till min son som haft en jobbig höst i skolan men som gjort stora framsteg och som dessutom genom gått en tuff provtagning på Astrid Lindgrens sjukhus.

 26. Ohhh vad jag vill vinna detta. Perfekt avstånd från Östergötland att åka till. Det skulle passa oss så bra just nu då jag för tillfället inte mår så bra. Få tanka lite ny energi, inte bara jag utan även barnen och maken. Få tid tillsammans och göra något roligt, inte bara allt det här vardagliga. Utan lite kvalitetstid. Det skulle göra väldigt gott i vår familj. Det är dessutom sista chansen för oss att bo i dubbelrum. Snart är även vår nr. 3 för gammal och då behöver vi ett större rum eller två rum för att få plats vilket blir dyrare. Det kommer inte vår ekonomi tillåta och inte heller nu har vi råd då jag är mammaledig så detta är liksom sista chansen. Så därför hoppas jag massor att jag har turen med mig denna gång.
  Har självklart delat på facebook som Lottiz Törnqvist och självklart offentligt.
  Hoppas, hoppas, hoppas.

 27. Med tvååriga tvillingtjejer som är både högt och lågt blir det inte mycket vila, i alla fall inte här hemma, och vardagarna fylls mest med tjafs och gnäll. Att få åka iväg på lite skoj, och inte behöva åka så förfärligt långt vore toppen!

  Delar här: https://www.facebook.com/ladberg

 28. Har delat på FB. Har fina vänner som så ofta unnar sig en weekendhelg och det är alltid kul att höra om då det låter så gott med en minisemester. Vinner vi detta hoppas vi kunna locka med oss dem på denna helg :-). Hälsningar från anna

 29. Vill såklart va med o tävla :-). har delat på FB!

  Min son har en diagnos inom autismspektrumtillstånd och en sån här vistelse med så många möjligheter till aktiviteter som kan anpassas till hans handikapp vore underbart för både oss och honom. Han har gjort otroliga framsteg det senaste året tack vare intensivträning 35t/v, men han behöver se nya platser o vara med om nya upplevelser för att kunna utvecklas ännu mer. tyvärr sätter ekonomin stopp för att vi kommer iväg på det som vi mest skulle önska för vår son och att bo på hotell ligger långt ifrån vad vår budget har klarat av. så vi är en trött familj som behöver komma iväg och ta ett break från vardagen (och min badglada dotter skulle älska relaxavdelningen :-D)

 30. Skulle vara underbart att åka och bara vara vi. Njuta av familjen och att slippa alla måsten.
  Efter alla sjukdommar och allt annat iår behöver vi detta mer än någonsin.

  Gillar och delar på facebook.

  Kram

 31. Har delat på FB. Har fina vänner som så ofta unnar sig en weekendhelg och det är alltid kul att höra om då det låter så gott med en minisemester. Vinner vi detta hoppas vi kunna locka med oss dem på denna helg
  Hälsningar
  Fredrik

 32. Det här var verkligen en tävling för mig som älskar SPA!
  Jag menar, vad är väl bättre än att relaxa och må bra?!
  Att dessutom få lyxa till det med barn och man,
  gör att jag verkligen önskar att det vore jag som vann!

  Delat på FB!

 33. Vilken lycka att få vinna en lyxig helg med sin fina familj. Vilket minne… De samlar jag på.
  Vi skulle njuta och glömma alla bekymmer. 😀

  Har självklart delat i mitt namn på FB.

 34. Har delat på fb – Anna lundkvist

  Vill så gärna bjuda gubbe och döttrar på en helt utan vardagsproblem. Livet är inte alltid lätt och tyvärr har vi fått bli varse det på många olika sätt under senaste tiden. Hoppas få komma iväg och bara njuta av varandra och glömma allt för en stund.

  Nu håller jag tummarna.

 35. Weeeeee tänk att få komma dit och bara få avkoppling samt kunna unna sig lite go mat i gott sällskap 😀 Jag vill mer än gärna vinna detta.

  Gillar och delar detta på min Facebooksida // Tony Filili

 36. Ps!!! Glömde motivera…Lite lyx och Flärd, kan väl en vintetrött familj vara Värd 😉 Visst gillar min unge vintern men mamman längtar efter Våren ♥ Hoppas nu jag Fåren…..denna weekendresa alltså 😉

 37. Skoja inte med mig, det här är PRECIS vad jag verkligen vill kamma hem just nu! Tänk att komma iväg hela familjen – bara få vara. Bara ta hand om varandra.
  Efter att vi haft det riktigt, riktigt tufft en tid så har vi kommit upp på banan igen. Hur gott vore det inte att ”fira” detta med att komma iväg en helg (ja, natt nr 2 kan man ju faktiskt betala själv!) – och bara ha kul. KUL! Njuta, skratta och ta vara på livet liksom… Åh, jag börjar dagdrömma direkt!

  Delat på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 38. 1) https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/342729372511064

  2) Delat på facebook.

  Skulle vara härligt att ha något spännande att se fram emot. Vi har tänkt åka söderut framåt sommaren, men ekonomin tillåter inte några större utsvävningar. Vi har tänkt tälta oss genom Sverige. Ska bli hur spännande som helst, men det vore verkligen lyxigt att få ta in på Blommenhof för en natt. Barnen skulle älska det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *