Dagens Outfit; Röhnisch

Eftersom jag har varit ganska förskyld de här dagarna som jag har varit här har den enda träningen hittills blivit promenader längs stranden. Dock underbart skönt! Idag funderar jag faktiskt på hotellets gym!


Jag är helt kär i mina nya träningskläder ifrån Röhnisch. När jag var i butiken förra veckan hade de här snygga corall tightsen precis kommit in och de stod bara Liniz på dem. Linnena gillar jag starkt med den söta spetsranden på ena sidan. Piffar upp träningskläderna lite mer. Jag gillar Röhnisch träningskläder. De är mjuka, sköna, bra kvalité och snygga färger!

Psst.. Inom kort kommer en av er kunna vinna en träningsoutfit från Röhnisch hos mig oxå. Å ni glömmer väl inte att tävla om den snygga reflexvästen?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *