Vinn snygg BH

Alla Hjärtans Dag är här igen 🙂 Happy Valentine på er igen! 🙂

Är det någon dag på året som man brukar vilja känna sig lite extra fin så är det väl kanske en dag som denna? Nu har en av er chansen att vinna den här snygga BH´n  ifrån Boob, (värde 450 kr).

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Kommentera bara i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 19 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnare blev;

* Anna J

STORT GRATTIS!

********************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

20 kommentarer

 1. Min BH-låda är i stort behov av påfyllnad.. har nu EN BH som passar & inte är helt utsliten.
  Är alltså gärna med och håller tummarna.

  Har delat på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin dag !

 2. Åhh, vilken TUR att jag inte missade den här tävlingen! PERFEKT tävling för mig som väntar barn nummer 2 och var verkligen missnöjd med amningsbh:arna jag använde första gången. Den här bh:n har jag hört mycket bra om så jag hoppas hoppas hoppas att jag har turen hos mig i den här tävlingen!
  Jag delar på Facebook i namn Beatrice Åhnström.

  Jag håller tummarna stenhårt just nu:)
  KRAM
  beabofink84@gmail.com

 3. Haha nu kan man ju undra vilken feberdimma jag var i då jag anmälde mig till denna tävling. Jag behöver absolut ingen amningsbh och drar mig därför ut från tävlingen och ger hellre någon annan en chans att vinna 🙂

 4. Delat på fb! Har fått sjuka skavsår av en annan amningsbh och har hört att denna ska vara den bästaste, så vill gärna testa. Behöver dock storlek s. Hälsningar från anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *