Mexico semestern närmar sig

Om drygt 1 månad är vi i Mexico på semester som vi längtar. Årets härliga vinterresa med familjen, kan inte annat än bli underbar. Denna gången går resan till Playa del Carmen och Blue Star hotellet RIU Tequila, som vi längtar efter sol bad och massa god mat.

Blue Star hotellen innebär att de är barnvänliga hotell med;

 • Alltid stort poolområde med barnpool
 • Restaurang och bar
 • Familjevänliga faciliteter
 • Lekplats/lekrum
 • Våra Blue Star-värdar
 • Alltid minst FFFF

Vilket med andra ord passar perfekt för oss. Vi tänker oss mestadels en lugn, avkopplande och skön semester med familjekvalité och kanske nån utflykt. Hotellet har All Inclusive vilket jag tycker är toppen. Det bästa med deras All Inclusive som är dygnet runt är att förutom hotellets restauranger kan man även nyttja grannhotellens (Riu Yucatán, Riu Playacar och Riu Lupita) barer och snackbarer för snacks, drycker och enklare luncher.  Även hotellen har  massa aktiviteter som vattensporter, volleyboll, bordtennis, gym, workout samt aktiviteter och underhållning, vilket vi såklart också ser mycket fram emot. Hotellet har även gratis internet, vilket underlättar mycket för mig som såklart vill blogga på plats. Ni hänger väl med ? 😉

Blue Star – Riu Tequila - Bild 4

 

Bild lånad från Fritidsresor

Spana också in

4 kommentarer

 1. Åh vad härligt det lät 🙂 blir en aning avundsjuk! Men med en nyfödd hemma så får utlandsresan vänta till nästa år 😉

 2. Åååå Mexico, vill också!!! Byter ni ut Lollo & Bernie mot Bamse nu alltså 😉 Om två år hoppas jag att vi kan resa dit (om får skolledigt). Nästa vinter vill jag nämligen passa på att besöka Jamaica, man vet aldrig hur länge det är bekväm charter dit ….

  Kram Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *