Dagens Outfit; Kamik skor

I det här snöslasket som råder nu är jag evigt tacksam för investeringen av de gryma Kamikskorna vi har åt Oscar denna vintern. Dessa svarta Kamik skorna tål ju både kyla OCH är vatten täta. Gortex skor kan ju egentligen bli nästan hur blöta som helst utan att de går igenom!


Dessutom tycker jag de är grymt snygga oxå! Se så snyggt de var till ett par röda byxor och de funkar även utmärkt att leka, hoppa och springa i inne med på veckans roliga event med Vardagsakuten!


Jag såg precis att du kan klicka hem dessa Kamikskorna i rött för halva priset. Grymt bra deal mot i höstas då låg de ju på 999 kr. Hett tips inför kanske vinterns sportlovets eller påsklovsskidresa eller bara klara av den svenska kylan och svenska slaskvädret. Annars passa på, det kommer ju en ny vinter snart och barnen växer ju så det knackar. Vi har som sagt varit super nöjda med våra Kamik skor åt hela familjen.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *