Vinn ett weekendboende

Nu har EN av er chansen att bli den lyckliga vinnaren av ett  weekendboende för 4 vuxna och 4 barn värde 20 000 kronor. Det enda som gäller är att komma på den bästa motiveringen vart du vill åka!

 Nutella utser vinnaren 23 februari, men jag har även ett andra pris som är en årsförbrukning av Nutella, som jag utser. (15 burkar, värde 435 kr).

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Motivera vart du vill åka samt kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 23 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnaren av en årsförbrukning av Nutella blev;

* Maria Bohlin

STORT GRATTIS!

Tyvärr vann ingen som tävlade på min blogg weekendboendet!

*******************************************************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

53 kommentarer

 1. Åh en underbar vinst i en underbar blogg.
  Detta skulle nog vara en av de största drömmarna att vinna, så vågar inte ens hoppas.
  Gillar och delar under mitt namn: Sofie Pramgren.
  Var vill jag/vi åka då?
  Ja att resa överhuvudtaget är drömmen men att resa till Gran Canaria skulle vara fantastiskt. Värme, sol och ett helt okej utbud av glutenfri mat. När vi väljer resemål är det bland det viktigaste. Barnen hälsa och mående är det absolut viktigaste och vill inte utesluta Amanda ur något. Så Sol, Värme och Glutenfritt.

 2. Jag skulle vilja åka till Helsingborg. En av mina bästa vänner är gravid efter 2 års försök och hon bor i Ängelholm. Vi bor i Karlstad och vi träffas alltför sällan. Därför skulle jag/vi vilja åka dit och fira den nya graviditeten!!

 3. Självklart vill jag, Jonna Persson vara med och tävla om denna fantastiska weekend-resa och delar inlägget på min Facebook!
  Motivering: Jag skulle vilja ta med mig familjen och åka till Idrefjäll! Jag har inte åkt slalom sedan gymnasiet, dvs för ca 15 år sedan så jag tycker det börjar bli hög tid att damma av skidorna! Jag skulle bjuda med min bror med familj så att vi och våra barn får en hel helg av massa kul tillsammans!

 4. Delat tävlingen på Facebook: http://www.facebook.com/#!/desiree.larsen/posts/441316549271665
  (Desirée Larsen)

  Om jag skulle ha den enorma turen att vinna skulle vi vilja åka på weekend till Bohuslän. Bohusläns kust är otroligt vacker och det finns väldigt många vackra naturupplevelser i Bohuslän. Dessutom blir det inte alltför långt att åka (oavsett vart i Bohuslän denna weekend skulle utspela sig) och detta skulle uppskattas av samtliga medföljande barn =)

  Har en underbar vän – hon, hennes sambo och deras två barn (som är i samma ålder som våra barn) skulle vara ett självklart val av familj att ha med på en weekend som denna!

  Ååh, vad jag hoppas! Håller alla tummar och tår 🙂

 5. åhh vilken underbar tävling.. 🙂
  jag skulle sjukt gärna vilja åka till idrefjäll tillsammans med minstingens gudföräldrar som bor i Oslo. Trotts det långa avståndet mellan oss håller vi kontakten flera gånger i veckan.
  och de ställer alltid upp om det är något. De hjälpte oss att flytta vilket för dem innebar en resa till göteborg och sedan hjälpa oss och sedan åka hem.. snacka om bra vänner.. det är vänner som ställer upp i vått och torrt.. och därför skulle jag så himla gärna vilja ge tillbaka något och genom denna vinst vore det ju mer än möjligt.. 🙂
  nu hoppas jag på tur..

 6. Det här är ju för bra för att va sant. Så då måste man tävla.
  Våran drömweekend just nu vore en weekend i Dubai för hela familjen. Mormor behöver också komma bort så hon är självklar att få följa med.
  Efter en jobbig höst/vinter med diverse uppförsbackar vore det ren lyx för en föräldrarledig/arbetslös familj att få åka iväg och få lite värme, sol och återhämtning. Dessutom så bor en kär gammal vän i Dubai och vi har inte setts på 5 år. Vilken lycka det vore att få se henne igen!

  Barnen skulle njuta..den äldsta pratar om att hon vill till stranden och bada. Men det är ju lite kallt ute.

  Självklart skulle vi lyxa och är Nutella varje dag 😉

  Jag delar självklart på FB i mitt namn: Kathrine Pettersson Sjoerup

 7. Jag är gärna med och tävlar.
  Jag skulle vilja bjuda med familjen till göteborg. Vet att maken älskar staden han med, så han skulle bli glatt överraskad. Barnen har nog aldrig bott på hotell, vi har aldrig åkt iväg så långt hela familjen, så det skulle bli en ny upplevelse för oss alla. Roligt och skönt att få komma bort en stund, en paus från den verkliga vardagen,..

  Tävlar som Nina Bergquist

  Delar via bloggens sida: https://www.facebook.com/pages/Deliciouslyse/194853820552894

 8. Jag är gärna med och tävlar, har delat tävlingen på min FB (Tina Carlström) här:
  https://www.facebook.com/home.php#!/tina.carlstrom.351

  Jag skulle vilja ta med mig min man, syster och hennes två barn till Varberg.
  Min syster har i höstas mist sin man och barnen sin far i en trafikolycka. Jag vill få dem på andra tankar och förska muntra upp vardagen. Usch blir så ledsen av allt och jag försöker stötta så gott det går med att bara få vardagen att gå runt. Men i Varberg kanske vi kan andas ut och få andra att ta hand om oss.

  Hälsningar Tina

 9. Jag är med och tävlar! <3
  Delar tävlingen på min FB-sida i mitt namn.

  En tripp till varberg vore skönt för oss.
  Att roa och njuta är drömmen förstås.
  En chokladbehandling man kan testa.
  Annars får vi med nutella festa.

 10. Jag vill åka till Stockholm för o fira min 30årsdag och sambons o min 5årsdag som båda inträffar nu under feb.
  Med oss skulle vi ta världens bästa granne (från vårt jourboende) för det är ganska tufft att bo som vi gör och hon om någon förtjänar ett break!

 11. Jag är med och tävlar. 🙂
  Delar på facebook: Emely Tuväng

  Skulle vilja åka till Polen, min sambo är därifrån och jag har aldrig träffat hans syster och resten av familjen, hade varit så himla roligt att få göra det. <3

 12. Jag är med. Delar på facebook i namnet Linnéa Möller.

  Vilken toppen tävling.
  Vi vill vara med. Jag och min familj. Med två vuxna och tre barn behöver vi en weekend någonstans där vi alla kan roas så Varberg låter alldeles utmärkt. Lagom långt att åka och lagom nära. Säkert bra väder. Lite massage till mamman, lite avslappning för pappan och massa lek och bus med barnen. Att barnen sen älskar nutella och enbart får äta det när vi är på semester i Belgien skulle göra helgen ännu bättre.

 13. Åhh, vilken toppentävling klart att jag och grabbarna är med 🙂
  Delar på facebook förstås.
  En aktiv familj med 3 vilda grabbar, 4 inklusive mannen behöver vila upp sig ibland så för oss är valet självklart….Varbergs stadshotell&Asia spa.
  Medans killarna utforskar fästningen kan mamman bli lite ompysslad i form av spabehandlingar.
  Sen kan vi ta en simmtur i poolen och avsluta med en god middag och drink.
  Nu hoppas vi på tur då mamman är i stort behov av det här.
  kram Diana

 14. Jag har alltid varit (och är) pinsamt dålig på geografi. Jag har varit i Göteborg en gång men innan jag åkte dit trodde jag staden låg på östkusten (!!). Ja men du hör ju! Nu har jag i alla fall koll på vart Göteborg ligger men vill utveckla mina geografi kunskaper och lära mig fler ställen! Så varför inte börja med Varberg då jag dessutom kan få äta beroendeframkallande Nutella och SPA:a på köpet! Tre flugor i en smäll 😉

  Jag delar den här suveräna tävlingen på FB i namnet Jenny Hedman och hoppas på att få bli lite mer allmänbildad, avslappnad och Nutellamättad 🙂

 15. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna då jag den sista tiden har funderat mycket på sommaren och vad som ska ske. Vanligtvis brukar jag lägga undan pengar till sommarens resa i förväg alternativt betala in en resa i förskott, men i år har jag inte kommit så långt och ju närmare sommaren vi kommer desto oroligare blir jag eftersom jag i skrivande stund inte har en susning om i fall jag har arbete i sommar eller inte. Det innebär att jag till sommaren inte kommer ha mycket pengar alls då mitt CSN tar slut i maj, och just därför vore det här priset så otroligt roligt att vinna då jag skulle kunna bjuda med familjen på en weekend i Göteborg med Liseberg och allt vad det innebär. Det är nämligen något som jag och dottern har pratat om i flera år, då vi varit på Gröna Lund ett par gånger i samband med Ronald Mc Donalds klubbdag, och kommit i underfund med att vi har Liseberg kvar att besöka och utforska.

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 16. Lisboa Lisboa ååh du ljuvliga stad
  Farmor och fastrar kommer göra lilleman glad
  Kramas med släkten hela dagen
  Äta massor av mat, förhoppningsvis utav att få problem med magen
  Lek och bus i mängder finns i denna underbara stad
  Historiska platser, fantastiska sevärdheter och mycket shopping
  Kanske tom en salsakväll för de vuxna i fantasiska Bairro Alto, skulle göra en mamma glad
  Att denna weekend få uppleva, det är min förhoppning!

  Försäkrat mig om att jag delat ordenligt och riktigt 🙂
  //fröken Björnsson

 17. Jag är gärna med och tävlar!
  Har delat tävlingen på Facebook,Christina Kaakinen
  Det är en sådan underbar vinst och jättesvårt att välja ort .Stockholm och Göteborg
  har blivit lite för ofta i mingel sammanhang .Helsingborg är en stad jag gärna vill
  besöka med min familj (7 st) och lära känna lite närmare .Vi har har inget planerat till i
  sommar som vanligt .Vi sätter oss med all packning i bilen och säger upp eller ner i Sverige som vi brukar .Men nu kanske vi snart vet svaret .
  stina38_@hotmail.com
  http://mittandraliv.vimedbarn.se/

 18. Herre min Gud, vilken vinst!
  1. Delar på FB (Fata Mujcinovic)
  2. I år firar jag och min älskade sambo 12 år som ett kärlekspar (vi blev tillsammans när jag var 13 och han 14 år gammal) och att kunna fira det i Varberg (spa-hotell) vore en dröm. Att dessutom kunna ta med våra bästa vänner (samt våra barn) för att fira med oss vore ju helt fantastiskt.

  Nu håller vi alla våra tummar och tår tills de blir blåa 🙂

  Kram

 19. En drömweekend för oss skulle helt klart gå upp till Varberg, besökte det själv för *harkel* snart tjugo år sen och minns fortfarande fästningen och promenaden runt stan. Därför skulle det vara extra roligt att ta med barnen dit och skapa nya minnen.

 20. Vilket fantastiskt pris, jag började genast att drömma – det vore helt fantastiskt härligt.

  Jag skulle vilja åka på en minisemester till Stockholm.
  Jag skulle vilja åka tillsammans med de underbaraste människorna i mitt liv:
  min sambo, våra tre små härliga killar och barnens mormor & morfar.
  Jag håller på att komma upp till ytan igen, efter att ha varit sjuk i två år. Allt tack vare en fantastisk sambo och mina fina föräldrar som ställt upp och hjälp mig och stöttat oss med allt.
  Nu när jag är på benen igen vill jag att barnen ska få ha lite skoj tillsammans med sin mamma igen.
  Vi skulle mysa på vårt rum, vi skulle njuta av god mat och dryck, gå på sevärdheter med barnen, kanske en tur till Skansen och Gröna lund.

 21. Till Göteborg, spårvagnarnas sköna stad vill jag gärna försvinna.
  Med make och barn för avkopplande kvalitetstid hinna.

  Jobb, dagis, skola, handboll, innebandy, dans och gymnastik
  vardagen med tre barn går knappast i ultrarapid

  Jag drömmer om att strosa i Göteborgs gränder
  det skulle faktiskt vara första gången det händer.

  För barnen finns häftiga Universeum att uppleva
  ja det vore väl även för oss vuxna något att se va?

  Därför håller jag tummar och tår
  att det är just VI som i Göteborg på frukostmackan Nutella får
  ********************
  Delat på Facebook (Rosita Lincoln).
  Härligt tävling! Kram Rosita

 22. jag är gärna med och tävlar och jag skulle vilja vinna en resa för mig och min familj och syrran och hennes barn. Hon har aldrig råd att åka på semester så nu vill jag överraska henne med en trip till Göteborg.
  Hälsningar
  Towe Holmberg

 23. Tripp i vinter till Idrefjäll vore toppen, förra gången vi var där var våran son för lite för att kunna njuta av skidåkning i alla härliga backar – så vi åkte pulka, skridskor och badade i deras fantastiska badhus en hel vecka, spelade bowling oxå – nu vill hela familjen ha revange och åka allihopa och jag kan säga: skidskola både för barn och vuxna för ingen av oss vet hur man åker 🙂 Tänk vad roligt att få lära sig!!! Ja resa dit och få återse alla välbekanta hus, natur och stämning – ja det vore som en dröm!

  Gillar och delar tävlingen vidare på min facebooksida (Jessica Hellström)

 24. Jag delar i namnet Johanna Kenas

  Skulle vilja ta med familjen till Kolmården för att se häftiga djur, bada och ha det skönt tillsammans i SPA-avdelningen. Nutellamackan njuts nog bäst efter en fullspäckad dag!

 25. Är gärna med, har delat inlägget, liselotte andersson
  Vill gärna åka till Stockholm, en härlig stad som skulle passa alla i familjen, vuxna, tonåringar och barn.

 26. vilken toppen tävling 🙂

  jag skulle vilja åka till Göteborg. så vi kan åka iväg på en mysig resa med min kära sambo. vi hade ingen semester i somras och det börjar kännas nu. så en liten avstickare bara sådär och som inte märks så mycket på ekonomin – vore mer än guld värt 🙂 vi har redan vart i Stockholm en gång. och den resen blev inte alls som vi hade tänkt 🙁 dåligt hotell vi betala massa för och staden var inte alls som vi hade tänkt oss. tyvärr! så vore roligt att visa honom Göteborg istället. en stad han aldrig vart i. att vinna denna vinst vore en stor dröm som går i uppfyllelse, för tyvärr kommer vi inte kunna åka på någon semester detta år heller, då ekonomin inte tillåter.

  skulle vi inte vinna denna resa, så skulle min sambo bli minst lika glad att vinna massa Nutella burkar. är nämligen hans favorit 🙂

  har delat på fb: Johanna Hellberg och deltar med samma namn 🙂

 27. Nu barn får ni vara snälla för till frukosten får ni Nutella, sen blir dagen fylld av karuseller och kanske på kvällen något fyrverkeri avsmäller, Sembo ta oss till ett land där allting händer och vi kanske få krama musse och hans vänner en i sänder, barnen vill till Mimmi i Paris åka och jag tror de för en gångs skull låter bli att bråka, vi vill även ta med ett par som vi känner bara för att de är våra bästa vänner.
  http://www.sembo.se/erbjudande/disney-2013?utm_campaign=PromoBox – Vi bjuder på helpension!
  Nu delar vi på FB, bloggen och Twitter och hoppas att vi med Sembo på ett flyg snart sitter.

 28. Woow!! Vilket pris. Min weekend skulle gå till Prag, är en stad jag bara passerat 2 gånger men aldrig haft tiden att besöka. Skulle vara undebart att en fin vårdag strosa runt och upptäcka den staden.

   1. ÅÅÅÅÅ va roligt det skulle va att få vinna detta pris!! Blir nästan lite lyrisk nu är det bara att hålla tummarna..

 29. Jag är gärna med och tävlar och har delat på fb!

  Jag skulle gärna ta med familjen och ett par vänner till Bohuslän. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att njuta av en god nutella-frukost än till synen av solsken, klippor och härliga vågor. Vad vore bättre än att få följa upp en god frukost med bad och färska skaldjur?!

 30. Delar med namnet Saga Påhlsson 🙂

  Stockholm, Där har jag min pappa och hans pojkvän. De har alltid varit en himla stor del av mitt liv, men sen jag fick barn har jag helt enkelt inte haft tid/ork/pengar att ta mig dit! (jag bor i Linköping). Om jag skulle vinna det här så skulle jag kunna träffa pappa med gratis boende. Men det skulle vara en rolig upplevelse för hela familjen. Jag och sambon har varsin 2½ åring som aldrig bott på hotell!
  Hoppas verkligen, det skulle vara så roligt för oss allihop!! 🙂

 31. Underbar tävling som jag så gärna vill vinna.
  Från vardagen vi ett slag skulle behöva försvinna.
  Hitta på något tillsammans och bara vara.
  Njuta av tillvaron och inte jämt behöva flänga och fara.
  Tillsammans med min mamma och syster
  skulle vi i Idrefjäll slå lyster.
  Det verkar så vackert med sina vyer och natur
  och får min fotolust att slå bravur.
  Vi på sommaren dit önskar få åka, ut på äventyr
  och uteritten bland bergen vi styr.
  Nu håller jag alla tummar vi har
  att det är vi som högvinsten tar.

 32. Till Stockholm skulle vi vilja åka,
  det bestämmer vi utan att bråka.
  Där finns det massor att hitta på o göra,
  för den som nu orkar höra.
  Gröna lund, skansen och junibacken,
  sen gäller det att ha ögon i nacken.
  Stockholm är stort och ungarna är många,
  här kommer dagarna bli riktigt långa.
  Det bästa blir dock frukosten med Nutella,
  den gör så ungarna förblir gulliga och snälla.
  Så nu när jag vår semesterdestination nu har vunnit,
  hoppas jag snart få mail om att jag vunnit <3

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 33. Delar på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  Till Stockholm skulle vi vilja åka,
  det bestämmer vi utan att bråka.
  Där finns det massor att hitta på o göra,
  för den som nu orkar höra.
  Gröna lund, skansen och junibacken,
  sen gäller det att ha ögon i nacken.
  Stockholm är stort och ungarna är många,
  här kommer dagarna bli riktigt långa.
  Det bästa blir dock frukosten med Nutella,
  den gör så ungarna förblir gulliga och snälla.
  Så nu när jag vår semesterdestination nu har vunnit,
  hoppas jag snart få mail om att jag vunnit <3

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 34. Hejsan!
  Vilken kanontävling detta var så det är självklart att jag vill bara med och tävla! 🙂
  Jag har delat på Facebook: https://www.facebook.com/SandraLi87

  Jag skulle vilja vinna en weekend till London. Varför just London? Jo, för att sambon har en stor dröm om att få besöka England och främst London. Själv besökte jag staden som litet barn, har för mig jag var 7 år när jag besökte London med mina föräldrar så med på redan skulle även mina föräldrar få följa med. Varför just mina päron undrar du nog nu? Jo, för att de har verkligen ställt upp för mig och min familj under de snart tre åren dottern har funnits i våra liv. Trots att vi bor 10 mil ifrån varandra så ställer de upp så ofta de kan med att vara både barn och hundvakt så att jag och sambon kan få umgås bara vi två på tu man hand. Deras stora dröm är att få åka på en liten semester med sitt första älskade barnbarn, vår dotter alltså. Det skulle därför få vara underbart att få vinna detta och göra mina päron glada men även min sambo och dottern skulle bli överlycklig att få flyga flygplan med sin morfar. Jag blir nästan tårögd bara jag tänker på hur underbart vi skulle få det. Jag håller verkligen tummar och tår nu!!

  Mvh, Sandra Li

 35. Att få möta våren i Paris hade inte varit så fel 😉 Har aldrig varit Där, kanske kan man åter få bli lite nykär ♥ Ta med mig man och barn och bara få rå om varandra hela familjen….åhhh….jag drömmer och jag längtar!!! Håller nu tummarna Såååååå……tänk om man med lite tur denna weekend lyckas Få!!!

 36. Tävlar med namnet Rebecca Andersson på Facebook. 🙂

  Jag skulle vilja ta med sambo, min bror och våra barn till Öland. Det är så himla fint där och massa intressant att se och göra. Geopark, Algutsrums marknadsplats, Fyrer, Ölands djurpark, Café Kex och Drakens Koja m.m. och självklart bada! Att bara få vara med familjen, umgås och ha det lungt och skönt tillsammans. Barnen skulle uppskatta detta och lika mycket vi vuxna. 🙂

  Håller tummarna! <3

 37. Till Varberg spa skulle jag vilja fara
  För att ta hand om familjen och bara få vara
  Bort från stress och alla vardagens måsten
  Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
  Lerinpackning, massage eller ett härligt kurbad
  Ja här finns något som gör hela familjen glad
  Njuta tillsammans med döttrar och man
  Tänk om denna dröm kunde bli sann
  Jag lovar vårt jubel skulle över hela Ljungby ljuda
  Om Nutella och Liniz oss på detta ville bjuda

  Delar såklart på min fb – Anna Lundkvist

 38. Till Visby vill jag fara med goda vänner och en söt liten barnaskara.
  Vi ska se på museum och titta på skelett, mina barn kommer undra -mamma vad har skett? Då kan jag berätta om människorna innan vi fanns, dom kommer stå där barnen och lyssna som i trans. Vi ska gå på gatorna och se ruiner och vi ser hur barnen av glädje skiner. Leka i parker och bada, hurra vad vi skulle vara glada.

  Mitt namn på Facebook är sofie orrefors Andersson

  Har delat!

 39. Vilken drömvinst!
  Det vore fantasiskt underbart att få överraska sambon, barnen och barnens mormor och morfar med en semester till Stockholm.
  Vi skulle få möjligheten att uppleva vår huvudstad tillsammans, gå på Gröna Lund, Skansen och Junibacken. Mysa på härliga caféer och kanske åka ut till skärgården som man har hört talas så mycket om, men aldrig besökt.
  Den största överraskningen av dem alla vore att bjuda dit sambons bror (svärföräldrarnas son) från Göteborg, de träffas inte så ofta. En semester med massor av picknick och mys ♥

 40. Hej,
  jag är förstås med och har delat inlägget på min fb-sida i samma namn.

  Det finns väldigt många drömställen att ta med familjen och kollegans familj till,
  men en sommarweekend i Stockholm – ja då får alla vad dom vill! 🙂
  Oavsett väder mkt att göra ute o inne , och sommar pulsen finns där,
  Grönan, Allsången , Vaxholmsbåtarna, NK och Kungsan med dom man har kär!

 41. delat
  En Stockholmstur med vuxna barn
  och inte att förglömma gamla karln,
  vore helt magiskt.
  åren går så fort så det är tragiskt.
  Att få äta gott shoppa och bara slappa
  skulle uppskattas av barn, mamma och pappa 🙂

 42. Wow en resetävling där bokstavligt talat hela familjen kan åka, det har aldrig hänt förut 🙂 vi skulle älska att få åka till Idre fjäll, barnen har tjatat om skidsemester och nu skulle vi komma iväg allihop 🙂

  Jag vill vinna Nutella, jag fullkomligt älskar Nutella, när jag flyttade hemifrån så fick jag ihop en schyst liten samling dricksglas då dom på den tiden såldes i glas som man sedan kunde spara 🙂

 43. Har delat på FB! Började för flera år sedan drömma om att åka till Köpenhamn, har inte varit där på 10 år, och jag älskade staden. Smörrebrödden, lukten av havet, god öl, wienerbröden, shopping. Och nu när det dessutom finns en nyfödd och en liten 2,5 åring är det smidigt att kunna ta sig dit, samt har jag hört att det är en barnvänlig stad. Skulle vara underbart att få möta våren där 2013. Hälsningar från anna

 44. Delat på fb – emma widman

  Vi skulle verkligen vilja åka till göteborg. Skulle vara hur mysigt som helst att få åka iväg med vår lilla Ella och gå runt där och titta och bara ha det gott. Snart ska pappa iväg ut på jobb igen och blir borta hela veckorna och detta skulle verkligen vara mysigt att komma iväg på innan dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *