Dagens Outfit; Molo Kids

Här hemma har vi haft en mysig morgon och Oscar har fått välja kläder själv och det blev hans nya fina kläder ifrån Molo. Nu är det mycket kan själv,men det är väl typiskt för en 2,5 åring?! ALLT kan han göra själv 😉


Som ni vet gillar jag ju starkt Molos kläder. Detta är ett par coola mjukis byxor som ser precis ut som ett par jeans med snygga dragkedjor och sömmar med en snygg zipjacka med olika bollar på, passar perfekt på en liten kille som gillar att spela boll.

Molos vårkollektion släpptes för ett par veckor sen och det speciella för SS13 kollektionen är ”Molo Art”, där 7 handplockade illustratörer och grafiker har satt deras egen signatur i nacken på deras egen T-shirt som de har gjort, unikt!

Har du något favoritklädesmärke på barn?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *