Vinn Bliw tvålar & smink

VABruari är här, har ni märkt det ännu? Det sägs att februari är den månaden vi vabbar mest? Jag vet inte om jag märkt av det så mycket när jag tänker tillbaka. Men minns att Oscars första februari 2011 blev han sjuk i det mesta och vi besökte Astrid Lindgrens Barnakut flera gånger. Det var alltifrån krupp till rejäla förkylningar med hosta och magsjuka. Man blir ju riktigt oroliga när de små liven är sjuka! Han var ju bara 7,5 månad då… Vi får helt enkelt se hur årets februari blir jag håller tummar och tår att vi håller oss friska, då jag reser mycket i jobbet nu i februari…

Tvätta sig med tvål & vatten flera gånger om dagen på både stora och små sägs ju vara det bästa för att undvika dumma baciller! Nu har TVÅ av er chansen att vinna dessa super goda och sköna tvålarna från Bliw, tre olika och för att lyxa till det lite extra så vinner ni även en mascara och ett läppglans ifrån Lumene.

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status. (OBS Gilla gäller inte, utan lägg ut länken i din status).

* Lämna en kommentar till inlägget i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår tom 11 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnare blev;

* Dessie

* Sofie A

STORT GRATTIS!!!

***************************************

 

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

Spana också in

26 kommentarer

 1. Jag vill jätte gärna också vara med och tävla om detta så detta är det ändra jag tål:) skulle vara så kul att få vinna någon gång:) självklart delat och gillat:)

 2. Gillar, delar i mitt namn Milla Bergström och hoppas på tur! Skulle gärna vilja prova den mascaran 🙂

 3. Åh vi sökte med ljus och lykta idag efter handtvål..suck brukar aldrig vara utan..
  blev ett snabbt åk till affären…
  alltid velat pröva lumenes mascara…. såå hoppas…
  Lycka till alla

  Ha delat på facebook :-)’

  Kram Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *