Hampton Republics Pressvisning

Idag bjöd Kappahl in till Pressvisning av deras nya vårkollektion Hampton Republic som nu lanseras för både dam & herr. De bjöds på en riktigt god frukost som jag & Jenny mumsade i oss medan modellerna visade upp de snygga kläderna!


Ett marint härligt vår mode med ur snygga kläder. De mesta blev jag riktigt sugen på snygga tröjor, klänningar, byxor, shorts…


…för att inte tala om de snygga tunna jackorna som passar utmärkt en sval sommar kväll.


Hampton Republic 27 kollektionen kommer ut i butik v.12, så då är det bara att shoppa loss nya kläder till våren, sommaren eller semestern! Den finns redan för herrar, men nu kommer en ny kollektion för både dam & herr.

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *