Vinn reseböcker för barn

En väldigt populär tävling som dykt upp på bloggen titt som tätt är att vinna dessa fantastiska barnreseböckerna ifrån Tulpan Förlag. De finns FEM olika i länderna Thailand, Spanien, Grekland, Turkiet samt Kanarieöarna. Med andra ord fem av de populäraste barnvänliga resmålen att besöka. Verkligen perfekt att ha med sig dessa böcker på resan, så får barnen chansen att lära sig mer om landet / resmålet som ni ska resa till det.

Kanske är det dax att planera sommarsemestern eller kanske har ni redan gjort det? FEM lyckliga vinnare vinner en varsin av dessa böcker nedan.

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status. (OBS Gilla gäller inte, utan lägg ut länken i din status).

* Lämna en kommentar till inlägget vilken av böckerna du vill vinna samt i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår tom 5 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnare blev;

* Spanien – Emely T

* Turkiet – Anna K

* Grekland – Jessica T

* Thailand – Sofie P

* Kanarieöarna – Sandra H

STORT GRATTIS 🙂

****************************************

Vinnaren presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

Spana också in

17 kommentarer

 1. Jag är gärna med och tävlar, och önskar vinna boken om Turkiet då vi har pratat lite om att resa dit men vi får se hur det blir.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 2. Hej,
  jag är gärna med i denna utlottningen och önskar vinna Turkietboken. Vi var där för ett år sedan men min kille pratar hela tiden om att han vill resa dit igen. Så i väntan på ny resa skulle det vara kul att läsa denna boken 🙂
  Gillat samt delat detta inlägg på fb (Pernilla Wamsjö)

 3. Hej,
  boken om Grekland skulle passa super inför min och Elias resa till Rhodos i maj så är gärna med och tävlar. Har delat på FB. Hoppas du har det bäst borta i solen. Kram

 4. Vi skulle gärna vilja vinna boken om turkiet, mormor och morfars favoritresmål och ev Ellas första när mormor fyller 60.
  Delat på fb- emma widman

 5. Vilka söta böcker! Jag skulle gärna vilja ha en bok om Turkiet om jag vinner, ett härligt land som vi definivt kommer åka tillbaks till,
  Delat på FB under Monica Evans fd Ericsson

 6. Vill vinna alla böckerna, men om jag ska välja blir det Thailand.
  Barnen pratar massor om att åka dit, då min bror är där massa veckor.
  Gillar och delar på Facebook under mitt namn Sofie Pramgren

 7. Självklart vill jag ha dessa, helst allihop! Men Rhodos är nästa inbokade resa, så får väl välja Grekland då. Har delat på facebook.

 8. Å, vi som ska till Mallis med våra barn, 4 och 2 år, i sommar så boken om Spanien skulle ju passa perfekt! Delar såklart på fb, Helena Lundberg och håller tummarna!
  Tack!
  Hälsningar Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *