Lucky Ellen REA

Nu kan man ha riktigt tur och fynda kläder till riktigt bra priser. Jag brukar ju klicka hem fina kläder ifrån Lucky Ellen både till mig och Oscar. Just nu har de stor rea och jag är grymt sugen på att klicka hem den här rosa klänningen åt mig. Jag har ju den i lila och  gillar den mycket. Den är super skön & bekväm och dessutom snygg!

Vivianne 501 Vinterrosa- damBosse 301 Röd

Även denna söta röda hoodie tröjan gillade jag starkt. Oscar har börjat gillat hoodie tröjor mycket och går runt hemma och har luvan på huvudet. Och han har inte så många såna tröjor, så de behövs införskaffas fler. Dessa är ju typiska klassiska plagg som alltid funkar både färgmässigt och modellmässigt och känns som att de inte går ur modet heller. Å vad jag älskar att shoppa kläder på nätet och ännu mer sen Oscar kom 😉 Gillar du att nätshoppa?

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *