RAW – Bite nyttigt mellis för stora!

När man är ute och reser med barn är det ju minst lika viktigt att ha mellanmål med sig åt sig själv som till barnen för att hålla humöret och tålamodet uppe! Det kanske man inte tänker på….Inför vår 12 timmars flygresa i vinter kommer jag definitivt ladda med några Raw Bite.


De är super goda och dessa var i smakerna äpple kanel och vanilj och bär och dessutom nyttiga och tillverkade på 100 % naturliga, ekologiska och råa ingredienser. De brukar även få hänga med mig i crewväskan. Igår var de även ett perfekt mellis på stranden!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Dom är helt suveränt goda. Min favorit är dock Spicy Lime fortfarande. Såg att dom börja sälja dessa på Coop nu, dock var dom rätt dyra där 20:-/st. Jag köper min av en kille i min box som säljer dom riktigt billigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *