Årets resår 2012 – Turkiet

Vår andra utlandsresa liksom den tredje (som jag redan bloggat om) gick oxå till Turkiet och Side, närmare bestämt Sunwing Side West Beach.


En riktigt härlig resa i början av juni innan det blir super hett i Turkiet. Lagom värme, man kommer hem lagomt till den svenska sommaren startar! Hotellet var riktigt bra och vi var väldigt nöjda med anläggningen. Vi bodde i ett Happy Baby rum med terass mot den minsta barnpoolen, vilket passade oss perfekt!


Oscars favoriter är ju Lollo & Bernie så vi hängde med på de flesta aktiviteterna som var på både dagarna och kvällarna med Lollo & Bernie och lekte i lekparken på området!

En av höjdpunkterna varje morgon var att vi gick längs den lilla ån som gick på högersidan om hotellet ner mot stranden, och kollade på vattensköldpaddor. Så himla kul och spännande. Oscar tyckte såklart det var jätte skoj och stå på den lilla bron och kolla ner på Sköldpaddorna.


Vi tog alltid en morgon promenad längs strandpromenaden och spanade in dessa. Så stranden ligger ett stenkast ca 5 min promenad från hotellet och är jätte fin. Sunwing har sin egen Beach club med både solsängar och där man kan äta & dricka på stranden.

Jag har fått flera frågor om vad jag kan rekommendera för hotell i Turkiet och Sunwing Resort & SPA Side West Beach kan jag absolut rekommendera. Bättre än det andra hotellet vi bodde på under sen sommaren!

Årets nyårslöfte är ju att både besöka ”nya” barnvänliga resmål och hotell. Så redan nu finns TVÅ resor inplanerade under 2013! Självklart får ni hänga med! Mer om resmålen senare…

Vart går er/era resor 2013?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *