Pippi Långstrump firar jul på Initiman

I lördags var vi ju på teatern Pippi Långstrump firar jul på Initiman.


Den var riktigt bra och nog den bästa barnteater som vi har sett. Sen att Oscar älskar Pippi Långstrump gjorde nog att han satt som ett ljus hela föreställningen, som var uppdelad i två aktrar. 50 min sen 20 min paus och sen 45 min, alldeles lagom tid för barn att sitta stilla oxå. För er som har sett Pippis Jul på film, så vet ni ju vad den handlar om. Allt Pippi fixar inför jul och att hon firar jul ensam. Teatern var verkligen så himla vrklighetsbaserad och man märkte att många barn kände igen sig och alla älskar väl Pippi?! 😉

Tyvärr kom vi ju på i sista stund att vi skulle gå på teatern så vi fick inte så bra platser. Balkong rad 8, vilket gör att mina bilder blev så där bra.


Men Oscar satt i mitt knä mesta dels och såg teatern bra. Så himla kul och se honom så intresserad! Bakom föreställningen ligger Rolfovanny produktion, som även har framfört andra barnteatrar, så nu väntar vi med spänning vad det kan bli för spännande teater nästa gång!

Gillar du att gå på teater med ditt barn? Detta var ju vår andra riktiga teater och det går verkligen hem hos Oscar, så jag hoppas det blir tillfälle att gå på flera barnteatrar inom kort!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *