Lekrum ett stort plus på hotell!

Flera av Scandic Hotels i Sverige har ju lekrum på sina hotell och de är lite mer barnanpassade och ett av dem hotellen är ju Scandic Kungens Kurva, som vi har tillbringat en natt på i helgen!


Oscar gillade verkligen lekrummet jätte mycket. Han lekte där både igår kväll i samband med vår middag och idag på fm efter frukost.


Frukosten på Scandic är klassisk och de har allt man kan önska både av varma och kalla rätter, frukt och sötsaker! Oscar fick gå å välja sin frukost själv och tyckte det var jätte kul!


Hade han fått bestämma hade han nog gärna stannat en natt till och få bada både mer i poolen och leka mer i lekrummet! Så med andra ord får det bli ett besök dit igen om inte alltför länge. Det är riktigt mysigt att åka iväg på en hotellweekend, bara slippa allt som har med att förbereda middag, plocka undan, diska osv.. Man borde göra det oftare helt enkelt! Livskvalité! 🙂 Unnar du dig hotell vistelser spontant?

Inom en snar framtid kommer jag även att tävla ut en familjebrunch på Scandic Kungens Kurva. De börjar igen nästa helg och är varje lördag och söndag 12-15. Och lite senare i år kommer jag även tävla ut en hotellnatt här, vilket har varit super populärt! Så håll utkik på bloggen! 😉

Spana också in

3 kommentarer

 1. Nämen vad skoj att du ska få lotta ut såna fina priser. Det är jag helt klart intresserad av! Alltså hotellövernattningen, jag älskar att sova på hotell.
  Vi hade det super bra på hotellet i Madrid men tyvärr hade dom inte lekrum, riktigt trist och dumt..
  Annars har allt vart bra.
  Hoppas du haft en fin jul och ett gott nytt år.
  Kram

 2. Hej Liniz, jag har haft problem kommit in på din blogg via iPhone – och fullbokade dagar – men jag återkommer till dig med Alcudiatips!

  Kram, R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *