Poolbad på Scandic Kungens Kurva

Är det nåt Oscar älskar så är det att bada! Gissa vem som var lyckligast i världen igår när vi kom till hotellet när han fick bada i poolen!


Vi missade det helt när vi bodde på Scandic Kungens Kurva i somras. Men ska du hit och bo glöm inte badkläder. Poolen var inte så stor men lagom för ett kvällsbad. De hade även bastu vilket var super skönt! Oscar plaskade runt som bara den, mesta dels med sin pappa, men även jag badade en stund!

Spana också in

2 kommentarer

  1. haha… det var det ENDA jag inte gillade med hotellet – när vi var där var det så kallt i vattnet att jag hackade tänder och tårna blev blå, men C och viggo badade och plaskade en lååång stund medan jag mest satt på kanten och huttrade.
    *fryslort AB*
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *