Mysig & barnvänlig restaurang!

Igår kväll passade vi på att testa restaurangen på Scandic Kungens Kurva. Vi går sällan på restaurang med Oscar förutom när vi är på semester. Men en ”miniweekend” i Stockholm räknas ju definitivt till semester.


De hade en mycket trevlig restaurang och även barnmeny. Den fick Oscar kika på i den lilla ”kort grejen” på bilden, minns inte vad de heter… Han valde köttbullar med pommes! Å var super duktig och åt upp nästan all mat.


Jag & maken valde en 2-rätters meny där man fick välja ut två rätter. Eftersom vi båda älskar efterrätter så tog vi en varsin varmrätt och såklart efterrätt. Jag älskar ju fisk och valde lax med sås och sallad och ett riktigt gott chablis vin till, medan maken är en kött älskare så det blev Café de Paris biff med potatis! Sen testade jag en chokladfondant med pistage glass och maken chokladswiss med biscottis som oxå var super gott! Så maten i restaurangen var verkligen tipp topp och även servicen. Söta servitrisen Petra var så snäll och tog hand om Oscar och visade han både köket och kockarna som lagat vår mat och gick med honom en sväng till lekrummet medan vi avnjöt den goda efterrätten! 🙂

Så vill ni äta god mat & få bra service när ni är i Stockholm kan jag verkligen rekommendera Scandic Kungens Kurva, ett stenkast från Stockholm City!

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh så gott det såg ut:)

    Ja jag är jättesugen på att resa till thailand, vi tänker oss en trip i november- december. Vi vill vara tillbaka innan jul. Jag kollade upp det hotellet du tipsade om. Priset låg lite högt 32tusen+ för två vuxna, lukas reser gratis =).. Jag hade tänkt försöka komma undan med några tusenlappar billigare, men bokade man separat blev det mycket billigare än vings erbjudande, så kanske =). Hotellet var väldigt fint och de lockar mig=)

    God fortsättning på dig!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *