Disney on ice – Let's Celebrate

Showen idag var verkligen riktigt, riktigt bra. Jag tyckte den var bättre än förra året medan maken tyckte att den var bättre förra året…


Jag imponeras verkligen av hur fantastisk duktiga de är på isen. 52 olika Disney figurer förgyllde vår eftermiddag bland olika festligheter och högtider.


Det handlade bland annat om en kärleksfull saga om alla hjärtans dag med en massa prinsessor och hjärtan!


Vi hade jätte bra platser och såg super bra. Och Oscar satt som ett ljus mer eller mindre hela tiden. Så Disney on ice passar definitivt en 2,5 åring. Förra året var han ju bara 1,5 år men uppskattade showen då oxå. Barn under 2 år går ju dessutom in gratis!


Den bästa sagan tyckte jag var sommar semestern på Hawaii, Lilo & Stich filmen har ju jag missat helt. En Disney film som jag verkligen måste se.


Sen var sista sagan om Disney’s jul riktigt mysig oxå. Jag är som sagt helt facinerad av showen och Oscar oxå. Det händer ju något hela tiden, olika teman, ljud, ljus vilket gör att de fångar upp barnens intresse hela tiden!

Har du inte sett Disney on ice kan jag starkt rekommendera den! Imorn är sista dagen i Stockholm men sen kommer den ju till både Glreborg och Malmö oxå. 🙂

Spana också in

5 kommentarer

  1. Hej jag undrar, när barnen är under 2 år ska man ta med sig något ”legg” för att visa att hon är under 2 år.. Tacksam för svar , vi ska dit imorn söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *