Disney on Ice

Å imorn är det dax att gå på Disney on ice – Let´s celebrate i Globen. Som vi har längtat, eller jag…. Vi har pratat mycket om Kalle Anka och Musse Pigg åker skridskor, så jag tror att det kommer att bli mycket uppskattat imorgon. Förra gången –  i början av detta året va ju verkligen en hit så jag gissar att det kommer att uppskattas ännu MER eftersom han är både äldre, större och klokare nu!

Photo: Disney On Ice - Sverige och övernattning på underbara Rica Talk Hotel i morgon. Kan inte annat än att längta.

Igår var ju premiären och jag har redan läst om att det var en succé så jag är riktigt taggad. Ska du gå? Passa på, jag vet att det finns biljetter kvar och i början av nästa år kommer de ju till både Göteborg och Malmö!

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Disney on Ice

Å imorn är det dax att gå på Disney on ice – Let´s celebrate i Globen. Som vi har längtat, eller jag…. Vi har pratat mycket om Kalle Anka och Musse Pigg åker skridskor, så jag tror att det kommer att bli mycket uppskattat imorgon. Förra gången –  i början av detta året va ju verkligen en hit så jag gissar att det kommer att uppskattas ännu MER eftersom han är både äldre, större och klokare nu!

Photo: Disney On Ice - Sverige och övernattning på underbara Rica Talk Hotel i morgon. Kan inte annat än att längta.

Igår var ju premiären och jag har redan läst om att det var en succé så jag är riktigt taggad. Ska du gå? Passa på, jag vet att det finns biljetter kvar och i början av nästa år kommer de ju till både Göteborg och Malmö!

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *