Mot Stockholm igen!

Nu är vi på väg mot Stockholm igen efter tre härliga dagar med julfirande och lek ute i snön i Dalarna.


Vi höll Oscar vaken under julfirandet hos min farmor, så han slocknade direkt vi satte oss i bilen sen. Han hade nog kunnat sovit hela bilresan om han fick men vi stannade på en mack i Vås och handlade nåt att dricka och gick på toa så han fick lite frisk luft och piggnade till.

Nu sitter han och kollar på Pippi i min dator. Tyvärr har hans mini DVD gått sönder till min stora sorg… 🙁 Så jag har blivit av med min lilla dator!

Well well han är nöjd och glad och jag får surfa i telefonen istället. Det blir ju mörkt så tidigt nu så jag kan ju heller inte sitta och läsa.

Hur underhåller ni era barn i bilen när det är mörkt?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *