Dagens Outfit; Kappahl

Dagens julfirande blev hos min farmor tillsammans med min pappa oxå. Alltid lika mysigt att träffa alla nära och kära och äta en massa gott och umgås! Å Oscar tycker det såklart är extra roligt att hela tiden få vara i centrum.


Dagen till ära var såklart Oscar oxå finklädd i en ny skjorta från Kappahl som jag tyckte passa super bra både till julfint och även annars oxå. Dessa skjortor är super mjuka & sköna och jag gillar när det är tryck knappar. Väldigt enkelt att ta av och på och han kan även göra det själv.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vad fin han är 🙂 Du gör ju oxå fina bildkollage 😉 jag gör mina i appen Diptic oftast, vart gör du dina? Headern har jag gjort själv i paint, enklaste av de enkla.. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *