Årets Juloutfit; Kappahl

Oscar har varit så fin hela julen i sina nya kläder från Kappahl. Såklart blev det ett par röda byxor och en röd rutig skjorta med slips som Juloutfit.


Så himla gulligt. Han tyckte själv oxå att han var fin. Jag älskar ju barnkläder och barnmode och man blir ju extra glad när man hittar kläder som man verkligen gillar. Å dessa tyckte jag dessutom passade perfekt till jul!


Tycker ni det är kul att klä upp era barn inför speciella högtider eller till fest?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Jag är inte så mycket för skjorta på mina grabbar. Jag har haft det några gånger till min stora, men det blir bara använt en eller två gånger. Så jag har slutat köpa skjortor till dem. Onödigt att det bara ligger! Till tjejer finns så mycket fint när de ska klä upp sig, men jag tycker det är riktigt svårt till killar… I år nu när barnen är 3,5 och 1,5 fick de ha sina tomtekläder på julafton. De älskade det och var SÅ söta, fast de inte var uppklädda:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *