NK's Julskyltning gillade Oscar

Igår fick vi äntligen till det så Oscar fick se NK’s Julskyltning. Jag har ju sett den hur många gånger som helst, men det är inte ofta jag går på stan med Oscar. Bättre sent än aldrig… Den har ju ”bara” varit där i drygt 1 månad….


Pippi bakar var såklart favoriten.


Men han tyckte alla fönster var roliga för det var ju ljud och rörelse i alla fönster. Så han hade nog kunnat suttit där i sin vagn och kollat hur länge som helst….


Vi tittade länge både innan vi gick in på NK och när vi kom ut.


Sen gick vi in på NK för att hälsa på Tomten, så vi ställde oss i kö och jag tänkte Oscar skulle få träffa Tomten ”på riktigt” men han var inte ett dugg intresserad av det. NK’s alla julgranar var betydligt mer intressantare och han ville helst klä om de och spana in alla fina paket som låg under!


Många intressanta klappar var det och granarna var riktigt fina. För att inte tala om den fina gigantiska julgranen som hängde i taket. Julstämningen var på topp! Hett tips om du är i Sthlm i jul – gå till NK!!!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *