Shoppa Reimakläder billigare

Vi är ju så nöjda med Oscars Vinteroverall från Reima som verkligen är super varm och fin!

 Skäms ju nästan att jag inte har någon bra bild på honom i den med snö… Tyvärr är det ju så mörkt vid hämtning på förskolan så de bilderna blir inge bra och på mornarna har jag glömt eller då är vi ofta stressade, sen får jag väl skylla på att jag faktiskt har varit i Thailand 1v oxå…..snart ska ni få se på härliga vinterbilder 😉


Idag startar Reima sin mellandagsrea för sina medlemmar så skynda in och bli medlem och shoppa loss till riktigt bra priser! Annars börjar den inte förrän efter jul! Kanske har ditt barn vuxit ur sin overall / jacka eller behöver en extra eller varför inte passa på att shoppa solskyddskläder inför nästa solsemester eller skor?! Reima har ju de mesta!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *