Vayo – riktigt bra massage och fotvårdsställe!

När ni är ute och reser med er familj i Thailand måste ni ju även unna er Mamma Lyx! Det har jag gjort idag de luxe vill jag lova!


Jag hittade ett nytt ställe som heter Vayo i Patong som hade gratis WiFi dessutom. Eftersom jag ville göra både footscrub och pedikyr och är internet beroende typ och vill blogga samtidigt…. Skämt å sido så passade detta mig perfekt!


Först footscrub och fotvård sen tog jag 1h grym rygg & nackmassage. Herregud vad det var välbehövligt! Såå ont jag hade på massa ställen – så jag gissar detta gjorde susen för en trött & sliten mammas rygg! Jag är så dålig på att unna mig eller prioritera tiden till detta hemma. Ofta har man ju fullt upp i vardagen och med familjen. Så är du på semester passa på!


Nu har jag precis fått mina tår målade och är redo för julen. Hela detta kalaset som tog nästan 2h kostade endast 800 Bath alltså ca 200 kr! Så himla billigt! När jag fixar fötterna eller tar massage i Sverige kostar ju minst det dubbla! Glöm inte bort er själva när ni är på semester med familjen! Egentid & familjetid tror jag är receptet på en lyckad familjesemester!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Det är klart man skall passa på att unna sig en riktig genomkörare av spa när man har möjlighet. Så hela kroppen verkligen känner av semestern 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *