Kort men intensiv Las Palmas visit

Jag är tillbaka på Las Palmas på blixtvisit på jobb igen. Det är ju faktiskt 4v sen jag var här sist, tiden går så himla fort!


På min agenda när jag ändå är här försöker jag alltid att ha en date med den här lilla söta prinssessan och såklart hennes mamma! Kayla är söt som socker och blir bara sötare för varje gång jag träffar henne!


Min shopping runda av ett par julklappar gjorde jag innan daten. Och tur var nog det för hon ville ju helst springa omkring själv! En snabb middag fick det bli och en visit på ett supermarket då jag alltid vill handla med lite spanska delikatesser hem. Min Man älskar tapas och den är såklart bäst i Spanien! Direkt importerad by Liniz!


En rätt rolig grej som vi upptäckte igår när vi var uppe på shopping centrets terass var att de hade byggt ett stort tält med en isbana. Så spanjorerna åkte runt runt i en ring på skridskor och poppade till partymusik denna härliga fredag kväll! Tänk så facinerande. 20 grader varmt ute och sen en kall isbana i detta tältet….

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *