Oscar dagen!

I lördags den 1 dec hade Oscar namnsdag och i min familj har vi alltid firat namnsdagar, så såklart firar vi då Oscar! Det ska såklart inte vara några super dyra presenter utan jag tycker att tanken är viktigast! Lördagen och Oscars namnsdag firades ju på bästa sätt med Junibacken, Skansen och han fick oxå ett besök på Mc D och en Happy Meal som han gillar!


Sen fick han två små presenter av oss. En var Pinos Jul som jag tycker är perfekt att läsa för honom så här i juletider och han tycker även om Pino.


Sen en Bilar chokladkalender, han blev verkligen super glad. Men tror inte han riktigt förstår att man ska öppna en lycka varje dag. Eftersom jag inte vill att han äter godis varje dag, så tänkte jag vi får öppna luckorna på helgen!

Hur gör ni med ev chokladkalendrar? Firar ni namnsdagar?

Psst… Önskar du en Pino bok så kommer snart en tävling med Pino prylar. Håll utkik, annars klicka in och köp Pino’s jul – den var super bra!

Spana också in

1 kommentar

  1. Oj vilket firande. Vi har aldrig firat namnsdagar i min familj, vet inte varför men det har alltid varit så. födelsedagar så klart, och min mamma har alltid varit noga med att bjuda in hela släkten när man fyllde år. Kanske inte alltid så kul.
    Vi kör bara med tv-kalendern, den är spännande nog för mina barn. Men det är ju inte lätt med alla dessa lockande saker och prylar. Man vill ju liksom inte gömma undan roliga saker för dom heller. Inte lätt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *