Tom Tits – kul på jullovet

Nu är det ju bara 24 dagar kvar till Julafton och ännu färre dagar kvar till barnens jullov…. Ska ni vara lediga tillsammans med barnen nåt under jullovet? Tänkte tipsa er om ni besöker Tom Tits under december månad så får ni då komtillbakakortet som gäller gå 2 bet för 1 under våren- bra va?!

Tom Tits skulle jag tro de flesta barnen gillar. Oscar är kanske lite för liten, vi har fortfarande aldrig varit där. Men ett besök dit snart vill jag absolut, så det får det helt enkelt bli.

Den 27 december har de dessutom premiär för deras nya såpbubbleshow, så det kan väl vara en rolig aktivitet på jullovet.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh, älskar Tom Tits! Är så gott som uppvuxen där. Verkligen ett kanon tips för alla jullovsfirare!
    Utställningen Body Worlds håller på till 8e januari och är fantastisk och super intressant för de lite äldre. Kanske lite läskigt för de minsta. Men jag och killen tyckte det var väldigt intressant! 🙂
    Super härlig blogg! Kul att hitta hit! 🙂
    Kram

  2. Om ni tänker åka dit och vill ses så hojta till via FB. Vi har aldrig varit på Tom Tits och då bor vi ändå i Mölnbo (2,5 mil bort). Jag har varit där en gång i mitten på 80-talet men då låg det i en liten lokal i en galleria. skumt att man inte tagit sig dit egentligen, dessutom så gick jag i samma klass som grundarens dotter och hade väl alla chanser i världen att komma dit *s*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *