Liniz´ Julkalender – Vinn dina egna julklappar

Jag har suttit med ett jätte jobb den senaste månaden, när jag inte har jobbat på mina vanliga jobb har jag ”jobbat” med bloggen! Förra året hade jag ju Liniz´ Julkalender och presenterade ett nytt barnvänligt resmål varje dag fram till jul. Passa på och läs och inspireras av flera härliga resmål!  Inspiration de luxe 🙂

I år funderade jag och funderade vad jag skulle göra för skoj att blogga om. Jag tänkte samma sak i år igen blir ju lite trist… Så istället kom jag på idéen att ha Liniz´julkalender – Vinn dina egna julklappar. Så från och med imorgon fram till julafton väntar 24 olika tävlingar, där DU har chans att vinna många fina priser. Det är många som såklart är resinspirerade och bra att ha med på resor och några med jultema men alla är helt enkelt BRA julklappar 🙂

Eftersom julafton är en måndag så kommer ju tyvärr inte alla klappar, de tävlingarna som är närmare jul hinna fram innan julafton…men jag gör mitt bästa 😉


I veckan har jag suttit och förinställt en hel del tävlingar eftersom jag är borta och jobbar väldigt mycket fram till jul, så det har blivit många koppar kaffe. Zoegas julkaffe är mitt nya favorit kaffe, så himla gott med smak av svarta vinbär och mandel, ni måste testa det!!!


Många koppar kaffe har det blivit och sena kvällar. Men nu börjar de flesta bitarna att falla på plats och snart finns 24 tävlingar fram till jul. Imorgon går starten. Det kommer bli många fina priser. Jag har närmare 50 vinster som ska skickas ut till er uppdelat på 24 dagar! Ni är väl med?!

Några av sponsorerna till tävlingarna är; Kappahl, me&i , Disney, Disney on ice, Röhnisch, KooKoo, Klossbutiken, Pino, Pierre Robert, Sagolikt Bokförlag, Denta Pro, Bamse by CCS, Olivia Eco by CCS och förhoppningsvis dyker ett par sponsorer till upp.

Så håll utkik nu om mindre än 4h publiceras den första tävlingen. De flesta tävlingarna är bara uppe i ca ett dygn, så det gäller komma ihåg att gå in varje dag så ni inte missar nåt spännande!

LYCKA TILL 🙂

Spana också in

7 kommentarer

  1. Din kalender ska jag givetvis spana in, spana gärna in min också.

    För övrigt tänkte jag bara nämna att jag har problem med att se din blogg i bloglovin, den kommer inte upp. Är det fler som har samma problem?

    Kram Sanna

  2. Vilken rolig grej, har du gjort den helt själv alltså, inget uppdrag av någon annan ?
    Vilken bra ide du fick där. Hoppas det går bra, kanske man är med och tävlar lite 😉
    Kram tjejen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *