NK's julskyltning

Idag när jag var på stan var jag bara tvungen att gå förbi NK’s julskyltning igen! Den är bara för söt i år med alla olika barnsagor.


Tänkte bjuda er på några fler bilder, jag vet ju att fler av er läsare inte bor i Stockholm och tycker säkert att det är roligt att se?!


Idag fick jag nästan lite mer jul Feeling när det snöar ute. Jag får lite dåligt samvete att jag fortfarande inte har visat Oscar NK’s julskyltning för han kommer nog tycka det är jätte kul. Vi skulle ju ha kollat på den förra fred när vi åkte till Junibacken men jag var lite stressad då eftersom jag skulle iväg och jobba tyckte jag att vi inte hann det. Men i helgen om jag inte blir utkallad kanske vi går en sväng till stan och kollar!


Det finns ju många godbitar att spana på och Pippi skulle jag tro blir hans favorit.


Ni får ursäkta lite dåliga bilder, tyvärr ser man skuggorna av folket som stod och tittade i fönstren…. Men vackert är det ändå! 🙂

Har du vart på NK’s julskyltning? Gillade du den?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *