Adventsmyz & pyntade!

Igår tjuvstartade vi lite med att både julpynta och adventspynta. Jag älskar verkligen julen och allt som hör därtill.


Å det gör min älskade lilla son oxå till min stora glädje! Han var så nöjd och glad när han fick pynta sin egen lilla gran på sitt rum igår.


Det häftigaste av allt var nog att tända och släcka julgransbelysningen…. Undrar hur många ggr han kommer att göra det innan vi städar bort julen?! 😉


Det blev i alla fall super mysigt och julfint i hans rum igår. Ska ta en bättre bild på dagen, det är ju mysigast på kvällen men finast på dagen! Imorn ska vi fortsätta med övriga hemmet. Till min stora sorg var två adventsljusstakar trasiga, så det måste bli lite shopping av nytt i helgen! Håll tummarna att jag blir ledig 😉

Har du börjar fixar nåt inför advent och julen? Jag vet att jag är tidig och vill absolut inte stressa er på nåt sätt, men jag jobbar tre helger nu…..

Spana också in

2 kommentarer

  1. Sv:
    Verkligen kul Lina! Nej, det blev lite kaos där på slutet när goodiebagsen skulle delas ut 🙂 jag drog nog inte så långt efter dig heller… Vi får se till att ses snart igen… Vi kanske får dra ihop en eget litet mini-blogg-nätverk i det stora som kan ses lite oftare 🙂

    Ja, jag har haft turen att få många fina trogna läsare! 🙂

    Jag tänkte också blogga mer om eventet sedare idag. Självklart länkar vi… Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *