Weekend i Skåne på G?

Jag tänkte bara tipsa er som har tänkt att ta en weekend i Skåne nu i december eller fram till den 6 januari att ni kan få ta del av detta erbjudandet och få 30 % rabatt på hotell under helger och jullovet.

Kanske är det skönt att bara planera in en helg på hotell mitt i julstressen eller efter jul för att koppla av eller äta en god frukost. Jag fullkommligt älskar ju hotellfrukostar 🙂

Oscar älskar att bo på hotell och utforskar allt när vi kommer till ett hotellrum 🙂 Sitter och spanar in nån helg, som vi kan åka iväg hela familjen och bo på hotell igen… Men nu jobbar jag varje helg fram till jul, så det får bli efter jul….

Hotellpriserna gäller
Fredagar – söndagar 7 – 16 december 2012 samt
alla dagar 20 december 2012 – 6 januari 2013

BOKA ONLINE!
Använd bokningskod SKANE
Erbjudandet gäller på följande hotell

Spana också in

2 kommentarer

 1. Du kan lita på att jag ska hålla utkik här inne !! 🙂

  Fru Mela mår bara bra,
  men är ÖVERÖST med jobb just nu och hinner ingenting känns det som.
  Men det är väl kanske så det ska vara ?

  Nu väntar sängen – jag har tre riktigt långa arbetsdagar framför mig innan helgen kommer och jag får efterlängtat besök !!

  KRAMAR

 2. Hej igen! Ja det blev en snabb visit pe5 3magasin men jag hann konstatera att det e4ven de4r var en locdknae rea. Kan du inte e5ka till Marsvinsholm och gf6ra ett besf6k hos den relativt nyf6ppnade inredningsaffe4ren med inriktning mot det industriella. Bekve4mt ff6r mig att skicka fullbloden pe5 uppdrag ff6r att sen bere4tta om det e4r ne5got ve4rt att le4gga tid pe5 att besf6ka.Eller tid ff6rresten, jag menar barnvaktspengar .Imorgon blir det sol iallafall och de4rmed andra aktiviteter. Ha en fin fredagskve4ll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *