Liniz´ julkalender

För er som har följt min blogg sen den startade eller åtminstone sen 1 år tillbaka minns kanske att jag hade Liniz´ julkalender  och bloggade om ett nytt barnvänligt resmål varje dag från 1-24 december förra året. Jag bloggade bland annat om populära resmål och även om resmål som vi har besökt tillsammans med Oscar.

Vi har hittills ”bara” besökt väldigt traditionella barnvänliga resmål som Turkiet, Thailand, Cypern och Rhodos. Men ett flertal tillfällen eftersom vi hunnit med 8 utlandsresor på mindre än 2 år.

I år tänkte jag att jag kan ju inte göra samma sak igen, men har länge funderat över en ny Liniz´ julkalender…så håll utkik nåt spännande kommer att dyka upp på bloggen inom kort 😉

Mitt lilla tips till er läsare är att det är underbart att resa med en bebis 🙂 Minns första gången vi var i Turkiet med Oscar när han bara var 11 veckor och det gick hur BRA som helst att resa med honom!

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *