Lussebullebak för tre generationer

Igår försökte vi att få lite mysig julkänsla och passade på att baka lussebullar hemma hos Oscars mormor och lyssna på lite julmusik.


Oscar älskar ju att baka och att få hjälpa till i köket! Trots att han hade lite feber, igen…så tyckte han det var super skoj att baka!


Han var så himla duktig och gjorde precis som vi visade. Å slut resultatet blev riktigt bra & gott såklart!


Jag älskar lussebullar så jag tryckte i mig hela tre stycken igår. De är ju som godast när de är nybakade. Å jag vet, jag är ute i jätte god tid. Men nu jobbar jag faktiskt varje helg fram till helgen innan jul (har ju en del stand byer och hoppas ju bli ledig nåt men man vet aldrig) så jag ville passa på nu när jag var ledig. Det är ju mycket som ska fixas inför julen! Sen älskar jag ju att baka oxå – ett rent nöje för mig!

Spana också in

1 kommentar

  1. åh vilka fina lussekatter!!!! fina bilder..
    du, jag tänkte på dej som har barn. Jag håller i en stor julklappstävling där du kan vinna 500kr att handla leksaker och spel för, få deltagande. Stor chans att vinna! kom och kolla, välkommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *