Vinn presentkort ifrån Lucky Ellen

Jag bloggade ju häromdagen om min nya klänning som jag stor trivs i.

Och nu har EN av er möjlighet att vinna ett presentkort på 400 kr ifrån Lucky Ellen. Perfekt nu inför jul och kanske klicka hem en julklapp eller två till dig själv eller barnen eller nån annan?!

En julklapp till er alla från Lucky Ellen är att ni får 30 % rabatt på en valfri vara hos Lucky Ellen som gäller både på barn och damkläder. För att få rabatten så skriver man in koden liniz i fältet för rabattkoder i kassan i webshopen.

Smart tips OM du gillar Lucky Ellen på FB så får du alltid ta del av bra erbjudanden.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Lämna en kommentar till inlägget vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår fram till  torsdagen den 29 november kl 23;59!

Lycka till!!! :)

**************************************

Vinnaren presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas, så håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner.

Spana också in

28 kommentarer

 1. Jag är gärna med och tävlar! Skulle gärna vilja unna mig själv en fin omlottklänning för att piffa upp garderoben lite!
  Har delat på FB!
  Maria Westerberg

 2. Åh, jag är med och tävlar, såklart! Detta vore ju en fin chans för min del att få köpa nåt riktigt, riktigt fint när jag kommit ner 1-2 storlekar till. Garderoben EKAR ju verkligen nu när jag får börja plocka ur kläder som jag aldrig mer kommer kunna ha (av RÄTT anledning!). Ingen är gladare än jag, men nu återstår ju det här med att köpa hem nya kläder. Lucky Ellen verkar ha riktigt fina kläder – så jag testar gärna deras sortiment <3

  Delar på facebook, Annika Nilsson Pettersson.

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 3. Åh, jag är så gärna med och tävlar. Det är inte mycket man unnar sig själv med 2 små barn, så jag ska verkligen shoppa åt mig själv om jag vinner. En fin julklapp till sig själv. Så fina saker dem har. Tack för tipset!
  Delar på FB i mitt namn: Kathrine Pettersson Sjoerup
  BTW, så superfin du är i lila Lina! 😀

 4. Fin klänning! Förstår att du trivs i den. Jag är gärna med i utlottningen. Gillar på FB och har delat tävlingsinlägget uner mitt namn Jenny-Anne Johansson (e post jenny-janne @hotmail.com)

 5. Detta vore en fin födelsedagspresent till mig som fyller år i helgen;)

  Delat på fb (Ida Banck)

  Med vänlig hälsning,
  Ida

 6. Gillar massor, massor och har delat vidare med mina vänner på facebook.
  Tävlar i namnet Maud Sundgren

  Ha en kanonfin helg!

  Mvh

  Maud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *