Mer Junibacken…

Oscar och jag hade det jätte mysigt på Junibacken. Även fast vi vart där ganska många gånger så gillar han det jätte mycket!


Idag ville han dock inte åka Sagotåget. Nåt som jag tycker är super mysigt, åka runt i Astrid Lindgrens olika världar.


Villa Villerkulla är nog det roligaste om sonen själv får välja. Jag hade hoppats att hinna med och se teatern Pettsons Jul som spelas nu, varje dag fram till årsskiftet kl 12. Men tyvärr kom vi försent…

Nästa lörd tänkte jag vi skulle gå dit igen och försöka hinna dit innan kl 12, om jag inte blir utkallad på min stand by… Det här med att passa tider sen man fick barn är ju tyvärr ganska svårt… Jag som verkligen avskyr att komma för sent får helt enkelt lära mig att ibland går det inte…

Nu är jag snart ute på Arlanda för special dutys – blev idag utkallad på min stand by, en dag som jag hoppades på att inte bli det… Men så är mitt liv man får snabbt planera om, eller man ska ju såklart inte planera in saker på sina stand by dagar. Men eftersom O förskola var stängd idag så hade vi ju plans… Ofta då spricker planerna 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *