Fina vårnyheter ifrån Kappahl's Pressvisning

Kappahl hade oxå såå mycket fina barnkläder inför våren! Vad jag älskar barnmode numera! Jag vill helst ha allt till Lill skrutten!


Pastellfärger är verkligen vårens tema och det passar mig perfekt eftersom jag gillar färger. Hittade så mycket fina barnkläder som jag vill ha åt Oscar. Spana in de snygga vårjackorna, skjortorna och byxorna bara så härliga färger.


Newbie kollektionen som Kappahl har är ju bara så söt. Den går upp i stlk 98 så det är precis så sista storleken passar Oscar för han har just nu 98/104.

Kappahl kommer även ut med en ny träningsklädeskollektion med härliga färger så det känns oxå som ett måste till våren! Min andra jobb uniform är jag träningskläder och än så länge valfria 😉
Candy är vårens hot – karamellfärger, kan nog bli ett och annat nytt till vinter resan för min del oxå – starta våren och sommaren i förtid det är verkligen min grej!


Kanske har du oxå planerat in en solsemester i sen vinter eller tidig vår, då hinner du ju oxå shoppa en massa nytt inför resan!


Detta är oxå nåt ”vill ha” en vit bikini, snygg solhatt och solglasögon till semestern 😉 Längtar till solen….

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *